Στον Ηρακλή Κηφισιάς θα προπονεί και η Νίνα Κατερίνη.

Στον Ηρακλή Κηφισιάς θα προπονεί και η Νίνα Κατερίνη.
Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με την Νίνα Κατερίνη για τα αναπτυξιακά τμήματα του Ηρακλή Κηφισιάς. Η νέας μας προπονήτρια έχει πλούσιο βιογραφικό με μεγάλη εμπειρία ως προπονήτρια σε ομάδες υποδομής αλλά και από γυναικείες.
Ως προπονήτρια έχει εργαστεί σε Κερατέα, Απολλώνιο, Ποσειδώνα Λουτρακίου, Ίριδα Άργους, στη Κρήτη για 10 χρόνια ήταν στον Πήγασο Ηρακλείου μαζί με την πρώην πασαδόρο Γιούλη Παρασκάκη ενώ εργάστηκε και στον ΝΟΠΕ Ρεθύμνου στην Α2 Γυναικών.
Πέρυσι ήταν υπεύθυνη στις ομάδες της ΕΣΠΑΑΑ, Παπάγου και Τυφώνα Ηρακλείου.
Όσον αφορά την παρουσία της ως παίκτρια, εχει αγωνιστεί σε εννιά ομάδες, οι οποίες είναι: Τυφώνας Ηρακλείου, Παπάγου, Απολλώνιος, Κερατέα, Ίωνες, ΖΑΟΝ, ΝΟΠΕΡ, Μεσσαρά.
Στην πρώτη της δήλωση μετά την ολοκλήρωση συμφωνίας με την διοίκηση του συλλόγου μας, η Νίνα Κατερίνη τόνισε: «Ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι ένας οργανωμένος σύλλογος που διαθέτει τις ιδανικές συνθήκες για να εργαστεί ένας προπονητής. Εύχομαι να τον βοηθήσω να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών του παρελθόντος και να μπορέσουν να αξιοποιηθούν τα ταλέντα του συλλόγου.»