Ανανεώσεις και μεταγραφές για τους Μακεδόνες Αξιού

Ανανεώσεις και μεταγραφές ανακοίνωσαν οι Μακεδόνες Αξιού:
irgiΤο ΔΣ του συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχεια της συνεργασίας και για την νέα σεζόν με την ακραία Φρειδερίκη Ήργη.
Φρειδερίκη σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
 
voukaΤο ΔΣ του συλλόγου μας ανακοινώνει ότι και την νέα σεζόν θα βρίσκεται μαζί μας στα άκρα η Μαριλένα Βούκα.
Μαριλένα σου ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
 
laiouΗ διοίκηση των Μακεδόνων Αξιού ανακοινώνει ότι και φέτος θα βρίσκεται μαζί μας με διπλό ρόλο ως λίμπερο και ως ακραία η Ελευθερία Λάιου. Ελευθερία σου ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
 
ioannidouΤο ΔΣ του συλλόγου μας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας για την νέα σεζόν με την κεντρικό Νικολέτα Ιωαννίδου. Νικολέτα καλώς ήρθες σου ευχόμαστε να έχεις μία πολύ καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
 
adamouΟ ΑΣ Μακεδονες Αξιου/AS Makedones Axiou-Women volleyball βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας για την σεζόν 2024-2025 με το αξιόλογο λίμπερο Σία Αδάμου.
Σία καλώς ήρθες σου ευχόμαστε να έχεις μια πολύ καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
 
vasilioyΟ ΑΣ Μακεδονες Αξιου/AS Makedones Axiou-Women volleyball βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας για την νέα σεζόν με την κεντρικό Εύα Βασιλείου.
Εύα καλώς ήρθες στην ομάδα μας σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
 
borbokiΑθλήτρια από τα σπλάχνα της ομάδας μας και αρχηγός των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΞΙΟΥ θα μπλοκάρει και φέτος η κεντρικός Εύα Μπορμπόκη στους ΑΣ Μακεδονες Αξιου/AS Makedones Axiou-Women volleyball .
Εύα σου ευχόμαστε να έχεις μία καταπληκτική χρόνια χωρίς τραυματισμούς.
 
pouliakiΠαιδί από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και ανερχόμενη πασαδόρος με πολλές εμπειρίες στο βιογραφικό της η Χρύσα Πουλιάκη θα συνεχίσει να πασάρει και τη νέα σεζόν στην ομάδα μας. Χρύσα σου ευχόμαστε να έχεις μια πολύ καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς.