Επιστρέφει στην Ελλάδα για την Κηφισιά ο Γιώργος Κανελλόπουλος

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Κανελλόπουλο

για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Ο 26χρονος πασαδόρος (30/11/1997, ύψος 1,90 μ.) επιστρέφει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Κηφισιάς, μετά από ένα χρόνο στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας με τη MEAFC Miskolc. Ο Γιώργος Κανελλόπουλος ενισχύσει την ομάδα των βορείων προαστίων στην προσπάθεια διάκρισης στις εγχώριες διοργανώσεις και το Challenge Cup.
Στις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτης του ΑΟΠ Κηφισιάς ο Γιώργος Κανελλόπουλος τόνισε: «Η Κηφισιά αποτελεί μία νέα προοπτική στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μία ομάδα με παράδοση στο ελληνικό βόλεϊ. Ασφαλώς στην απόφασή μου σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι προπονητής είναι ο Κώστας Χριστοφιδέλης.
Ανυπομονώ να αρχίσουμε μαζί με τους συμπαίκτες μου τις προπονήσεις και να προσπαθήσουμε να πετύχουνε τους στόχους μας. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου.
Το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Επίσης για εμένα θα είναι ξεχωριστή εμπειρία το Challenge Cup, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχω αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Εύχομαι να έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».
Προηγούμενες ομάδες:
2023-2024 MEAFC Miskolc Ουγγαρία
2021- 2023 ΑΟ Καλαμάτα 1980
2018-2021 ΑΟΝΣ Μίλων
2013-2018 Ε.Α Πατρών