Μία νίκη μακριά από τη Volley League o Άθλος Ορεστιάδας μετά τη νέα νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας

Σπουδαίο διπλό στη Βέροια πανηγύρισε ο Άθλος Ορεστιάδας. Οι εβρίτες επικράτησαν στο Μακροχώρι με 3-1 σετ του γηπεδούχου Φίλιππου και έχουν την ευκαιρία στην έδρα τους να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Volley League.

Στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ μεταξύ του Φίλιππου Βέροιας και του Άθλου Ορεστιάδας για την παραμονή ή την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, η ομάδα του Θοδωρή Χουσίδη έκανε το μπρέικ και μπορεί την ερχόμενη Τετάρτη στο «Νίκος Σαμαράς» να πάρει το εισιτήριο για τη Volley League και να υποβιβάσει στη Pre League την ομάδα της Ημαθίας.

Ο Φίλιππος Βέροιας που είχε να αγωνιστεί από τις 22 Μαρτίου και τους αγώνες με τον ΟΦΗ, μετά από το σημερινό αποτέλεσμα και ενόψει του β ματς στην Ορεστιάδα η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Τάκη Χριστοφορίδη, προκειμένου ισοφαρίζοντας 1-1 τις νίκες να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες τη για τη σωτηρία, επιστρέφοντας τη σειρά των αγώνων σε 3ο ματς στη Βέροια (7/5), όπου θα κριθεί οριστικά το εισιτήριο για την Volleyleague της επόμενης σεζόν.

Τα σετ: 1-3 (25-22, 22-25, 19-25, 21-25)

Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Τάκης Χριστοφορίδης):
Στεφανίδης, Φέρνεϊ, Γραμμενούδης, Γιάγκος, Στουντζίνσκι, Βαρβεσιώτης / Μιχελάκης (λ), Ντουντούδης, Σιούτης.
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Καψαλιάρης, Ριζόπουλος, Στοϊλούδης, Φερέιρα, Ντα Σίλβα, Αλεξάκης / Διαμαντίδης (λ), Αρχοντούδης (λ), Σκαρλατίδης, Ράπτης.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Πρώτο παιχνίδι - Σάββατο 30 Απριλίου 2022


ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας 1-3 (25-22, 22-25, 19-25, 21-25)

Διαιτητές: Παπαδογούλας - Παπακοσμάς, Γραμματεία: Καρυπίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης

Δεύτερο παιχνίδι - Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

«Ν. Σαμαράς» Ορεστιάδα 19.00: ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας

Τρίτο παιχνίδι - Σάββατο 7 Μαΐου 2022 (Αν χρειαστεί)

«Δ. Βικέλας» Βέροιας -: ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας