Pre League ανδρών (18η αγωνιστική): Η αναμέτρηση Φλοίσβος - Α.Ε.Κ. κρίνει την απευθείας άνοδο και τα πλέι οφ

Κέρκης Σάμου, Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης είναι οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν στα πλέι οφ για την άνοδο στην Volley League και απομένει να μάθουμε ποια από τις Καλαμάτα 80, Α.Ε.Κ. θα πάρει την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και ποια θα συμπληρώσει την τετράδα των πλέι οφ.

Η αναμέτρηση του Φλοίσβου με την Α.Ε.Κ. απομένει για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Pre League, με την Καλαμάτα 80 να είναι αυτή την στιγμή 1η στην βαθμολογία και στο +3 από την Ένωση. Αν η Α.Ε.Κ. πάρει το τρίποντο (3-0 ή 3-1 σετ) κόντρα στον Φλοίσβο θα πάρει την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα της Μεσσηνίας. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η Καλαμάτα 80 θα είναι αυτή που θα τερματίσει 1η.

Το ένα ζευγάρι των πλέι οφ είναι αυτό ανάμεσα στον Κέρκη Σάμου και τον Φλοίσβο και ο Ηρακλής περιμένει ποια εκ των Καλαμάτα 80, Α.Ε.Κ. θα αντιμετωπίσει. Η πρόκριση στους τελικούς ανόδου θα κριθεί στις δύο νίκες.

Άρης, Αιγιαλέων, Πανερυθραϊκός και Περσέας θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στην κατηγορία στα πλέι άουτ. Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Περσέα και το Αίγιο τον Πανερυθραϊκό με το πιο κάτω σύστημα:

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις PL-6 έως και PL-9 θα αγωνισθούν σε Play Out με το πιο κάτω σύστημα μέχρι να συμπληρώσουν δύο (2) νίκες (μη συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της Α’ Φάσης).

PL(6) v PL(9) -> (1)
PL(7) v PL(8) -> (2)

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων εναλλάξ αρχής γενομένης από την έδρα της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην Τελική Βαθμολογική κατάταξη της Α’ Φάσης.

Οι νικητές των αγώνων (1) και (2) θα καταλάβουν τις θέσεις 6 και 7 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης σύμφωνα με τη σειρά που τερμάτισαν μεταξύ τους στον Τελικό Βαθμολογικό Πίνακα στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος.

Αγώνες για τις θέσεις 8 και 9: Η(1) v Η(2)

Οι δύο ηττημένοι των αγώνων των Play Out 6-9, θα αγωνιστούν μεταξύ τους για την 8η και την 9η θέση μέχρι να συμπληρώσουν δύο (2) νίκες (μη συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της Α’ Φάσης). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων εναλλάξ αρχής γενομένης από την έδρα της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην Τελική Βαθμολογική κατάταξη της Α’ Φάσης.

Pre League Ανδρών - 18η αγωνιστική

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Α.Σ. Κέρκης - Ο.Π.Α.Θ. Περσέας 3-1 (25-20, 23-25, 25-23, 25-21)


Διαιτητές: Καραδημητρίου, Χιώτης, Παρατηρητής: Περρής.

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Γιώργος Μπακοδήμος): 
Νικολάκης, Χαντ, Κόστα, Καπετανίδης, Σπυριούνης, Εφραιμίδης / Καρασαββίδης (λ),  Φραγκιαδάκης (λ), Κουτσομύτης, Αναγνωστόπουλος.

Ο.Π.Α.Θ. ΠΕΡΣΕΑΣ (Αλέξανδρος Καμπερίδης):
 Μουράτης, Καρασαρλίδης, Σαλταφερίδης, Βογιατζόγλου, Σταυρακάκης, Ριμπέιρο / Τασιούρας (λ), Κανάρης.

Α.Σ. Άρης - Α.Σ. Πανερυθραϊκός 2-3 (25-16, 21-25, 20-25, 27-25, 9-15)

Διαιτητές: Τοσουνίδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Χρήστος Πάτρας): Αραούχο, Στεφανίδης Χ., Γραμμενούδης, Γκαρούτι, Παυλίδης, Πεντίδης / Κουτσονίκας Γ. (λ), Λεωνιδόπουλος, Στεφανίδης Μ., Μάντζιος

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Ηλιόπουλος): Μάμαλης, Κακρίδης, Αλεξίου, Παύλου, Γιαννόπουλος, Δορδοκίδης / Ρεστέμης (λ),Τασάκος.

Α.Ο. Αιγιαλέων - Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής 0-3 (17-25, 23-25, 22-25)

Διαιτητές: Γεράνιος, Λιναρδάτος, Παρατηρητής: Πετούσης.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (-): 
Κάνας, Σαλαβασίδης, Μούρτζης, Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Μαυραγάνης / Σύρος (λ), Μαρτίνο (λ), Δρακόπουλος, Τσίχλιας, Φερτάκης.

Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Θανάσης Στράντζαλης):
 Γιαμμακίδης, Κάουτσμαν, Παπαδημητρίου Θ., Αλεξάκης, Γκόρτσανιουκ, Μπαρδούκας / Ρωμαλιάδης (λ), Παπαδημητρίου, Παλανκάϊ, Αναστασιάδης.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

«Σοφία Μπεφόν», 19.00: Α.Ο. Φλοίσβος - Α.Ε.Κ.

Διαιτητές: Ονόπας, Μενεσλής, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.