Δίνει μάχη ο Πανερυθραϊκός

Μιά από τις μεγαλύτερες  μάχες τις ιστορίας του δίνει ο Πανερυθραϊκός αύριο Τετάρτη.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας που αγωνίζεται στην Preleague Ανδρών ξεκινάει μια σειρά αγώνων με τον Περσέα Θεσσαλονίκης για να παραμείνει στην κατηγορία. 

Ο Πανερυθραϊκός αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα όλη τη χρονιά με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για να επιβιώσει στην Preleague στην οποία αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν. Ο τραυματισμός του Νίκου Κρέτση, που αποδείκτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον έμπειρο πασαδόρο και τον ανάγκασε να σταματήσει την ενεργό δράση, η ξαφνική αποχώρηση του βασικού διαγώνιού του Δημήτρη Τσικάτου που συμφώνησε να αγωνιστεί με τον ΑΟΠ Κηφισιάς, η αλλαγή προπονητή στα μέσα της α' περιόδου, τραυματισμοί αθλητών και διάφορα άλλα προβλήματα προσωπικού χαρακτήρα που αντιμετώπισαν ακόμα και στα πλέι άουτ οι παίκτες, οδήγησαν τον Πανερυθραϊκό σε αυτή τη θέση. 

Αύριο Τετάρτη στις 20.00 το βράδυ ο Περσέας θα μπει στο κλειστό "Στέλιος Καλαϊτζής" για να αγωνιστεί απέναντι στον Πανερυθραϊκό με μειονέκτημα έδρας καθώς πλασαρίστηκε τελευταίος στην κατάταξη. Ο Πανερυθραϊκός θα δώσει συνολικά τρία παιχνίδα (εάν φέρουν μια-μια οι νίκες), δύο στη Νέα Ερυθραία και ένα στη Θεσσαλονίκη η παρουσία του κόσμου της Νέας Ερυθραίας στο γήπεδο είναι σημαντική και η διοίκηση ελπίζει στην παρουσία του για να ενισχύσει ψυχολογικά την ομάδα. 

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δείτε το ρόστερ της ομάδας.

 

ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ