Αήττητος ανεβαίνει στη Volleyleague ο Πανιώνιος

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου.

Οι πρωταθλήτριες του Ιστορικού πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Πρέβεζας με 3-0 σετ και έτσι έκλεισαν αήττητες την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Χαριτωνίδη κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-22, ενώ στο δεύτερο σετ ανέβασε την απόδοσή της και το κατέκτησε με 25-20. Το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο και στο τρίτο σετ, το οποίο έκλεισε στο 25-21.

Έτσι ο Πανιώνιος έφτασε τις 22 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και έγινε η πρώτη ομάδα στην Ιστορία του ελληνικού βόλεϊ που τερματίζει αήττητη στην κορυφή της Pre League, χωρίς μάλιστα να μετρήσει απώλεια πόντου.

Τα κορίτσια του Πανιωνίου είχαν θέσει εξαρχής ως στόχο την άνοδο στην Volley League και το πέτυχαν με εμφατικό τρόπο γράφοντας άλλη μία χρυσή σελίδα στην Ιστορία του συλλόγου.

Τα σετ: 22-25, 20-25, 21-25

ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Πέτρος Παπαδόπουλος): Κούκα, Φαρίας, Αούραμτσικ, Μητροπούλου, Μπαχλάβα, Μερκούρη / Κοσμίδου (λ), Πεπόνη, Μέλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιάννης Χαριτωνίδης): Τιέμι, Ολούτς, Ζιώγα, Αλεξάκου, Καθάριου, Καρέλια / Κακουράτου (λ), Βουλγαράκη (λ), Κτιστάκη, Παπά, Λογαρά, Μιλεντίγεβιτς.