Προπονητική ημερίδα του Σ.Ε.Π.ΠΕ. στη Θεσσαλονίκη (28/11)

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ διοργανώνει την 2η ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Προπονητική Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη με θέματα ανάπτυξης την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ και ώρα 13.00-15.30.


ΟΜΙΛΗΤΗΣ : Βαρατάσης Χρήστος (Καθ. Φυσικής Αγωγής- προπονητής Φυσ. Κατάστασης)

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ  ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ – ΠΡΑΚΤΙΚΗ

ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ (Λ.Κ.Ε) ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 11-13 ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ  ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ  ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  (Φ.Κ) ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 14-16 ΧΡΟΝΩΝ

ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΜΟΡΦΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

Παρακαλούμε τα μέλη μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα να δηλώσουν την συμμετοχή τους τηλεφωνικά στα γραφεία του Συνδέσμου μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΗ.

Τηλ δηλώσεων συμμετοχής:2109218936.

Βάσει τον αριθμό συμμετεχόντων θα βρεθεί και ο κατάλληλος χώρος που θα πληρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την δια ζώσης ημερίδας του ΣΕΠΠΕ.

Τέλος την ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ θα ανακοινωθεί ο τόπος και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα του Συνδέσμου.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ισχύον Υγειονομικό Πρωτόκολλο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει στην είσοδο να παρουσιάσουν βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωσης  νόσησης  το τελευταίο εξάμηνο ή rapid test και τέλος είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.