Αγώνας βόλεϊ στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού από τον ΠΑΣΑΠ

Ο ΠΑΣΑΠ συμμετείχε με πολύ μεγάλη χαρά στην επίσκεψη στο Γυναικείο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού, που διοργάνωσε η ΕΟΠΕ και το μέλος της Λευτέρης Κογκαλίδης σε συνεργασία με την ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού και του προέδρου του συλλόγου Γιώργου Σαραντέα.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Παναγιώτης Πελεκούδας, και ο Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Αχιλλεόπουλος, μαζί με την Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοΐας και Αντιπρόεδρο της Αρτέμιδος, Σοφία Παπαδοπούλου, καθώς και αθλήτριες του συλλόγου, έπαιξαν φιλικό αγώνα βόλεϊ με τις τροφίμους του καταστήματος.

Ο αγώνας περιλάμβανε πολύ όμορφες στιγμές, γέλιο, χαρά και οι τρόφιμοι απόλαυσαν και με το παραπάνω την ιδιαίτερη και ξέγνοιαστη εμπειρία. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη εκδήλωση στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα μετά από δύο χρόνια και την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού.

Τη δράση τίμησαν επίσης ο Ιωσήφ Βουράκης, Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Πειραιά, και ο Ελευθέριος Γιοβανίδης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Η επίσκεψη αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία της μεταλαμπάδευσης του αθλητικού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθαι στις κρατούμενες του καταστήματος, με την ενεργό συμμετοχή τους στο παιχνίδι, γεγονός που επιδρά θετικά στην ψυχολογία τους.

Το χαμόγελο των γυναικών του καταστήματος αποτέλεσε τη δική μας χαρά και επισφράγισε την επιτυχία της όμορφης εκδήλωσης, ανοίγοντας το δρόμο για αντίστοιχες δράσεις στο άμεσο μέλλον στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα, με την αρωγή της διευθύντριάς του, Τριανταφύλλης Κωνσταντοπούλου.

 

pasap fylakes5

 

pasap fylakes4

 

pasap fylakes3

 

pasap fylakes2

 

 

pasap fylakes