Αλλαγή ηγεσίας στον ΠΑ.Σ.Α.Π.

Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.

Νέος πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ εξελέγη ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος, με τον απερχόμενο πρόεδρο Παναγιώτη Πελεκούδα να αναλαμβάνει χρέη Γενικού Γραμματέα.

Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου είναι από σήμερα η Αθηνά Παπαφωτίου, γεγονός που επισφραγίζει, μαζί με τις παρουσίες της Εύας Χαντάβα (Ειδική Γραμματέας) και της Ανθής Βασιλαντωνάκη (Μέλος), την ενίσχυση της φωνής των γυναικών που θέλουν και μπορούν, μέσα σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, να φέρουν μία νέα δυναμική και ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό βόλεϊ.

Η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας μεταξύ των μελών, γεγονός που θέτει τις καλύτερες των βάσεων για μία αποφασιστική θητεία, που γνώμονα θα έχει το καλό των Ελλήνων αθλητριών και αθλητών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εκείνοι κατά καιρούς αντιμετωπίζουν.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ:

Πρόεδρος: Αχιλλεόπουλος Γιάννης

Αντιπρόεδρος: Παπαφωτίου Αθηνά

Γεν. Γραμματέας: Πελεκούδας Παναγιώτης

Ειδικός Γραμματέας: Χαντάβα Εύα

Ταμίας: Παπαδόπουλος Παναγιώτης

Μέλος: Βασιλαντωνάκη Ανθή

Μέλος: Ρουμελιωτάκης Γιάννης

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, Γιάννης Αχιλλεόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αφού θερμά ευχαριστήσω τα μέλη του νέου Δ.Σ. για την ομόφωνη εκλογή μου στη θέση του προέδρου, θέλω να τονίσω ότι θα συνεχίσω με την ίδια θέρμη, σε κλίμα ενότητας και συναντίληψης, την κοινή μας προσπάθεια για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα που ταλανίζουν τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Θα υπηρετήσουμε σταθερά την προοπτική της δημιουργικής μας συνεργασίας με την Πολιτεία, την Ομοσπονδία και τη λίγκα, για την ουσιαστική βελτίωση του αθλήματος της πετοσφαίρισης, τη δημιουργία προϋποθέσεων αναβάθμισης της Εθνικής μας Ομάδας, την περαιτέρω ενίσχυση του Έλληνα αθλητή και την επίτευξη της επαγγελματικής ισότητας ανδρών και γυναικών, με την εξασφάλιση των ίδιων δικαιωμάτων και στη γυναικεία πετοσφαίριση».

 Δελτίο τύπου ΠΑ.Σ.Α.Π.