Ανάθεση καθηκόντων Ομοσπονδιακών Προπονητών ή/και Τεχνικών Συμβούλων σε Καθηγητές Φυσικής Αγωγής για το διδακτικό έτος 2023-2024

Όσοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά και μόνο με όλα τα στοιχεία τους (ΑΔΤ ,Δ/ση ,Αριθμός Μητρώου ΥΠΕΠΘ,  ΑΦΜ, ΔΟΥ, email εποικινωνίας ) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Στις αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να περιλαμβάνεται ο όρος «η αίτηση ενέχει θέση ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ»

Όσοι υποβάλλουν για  πρωτη φορά να συνοδεύεται απο σύντομο βιογραφικό  καθώς και υπέυθυνη δήλωση ότι δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του άρθρου 3 του αθλητικού νόμου 2725/99, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για ποινικά αδικήματα του παρόντος νόμου, ή για αδικήματα βίας στους αθλητικούς χώρους, ή χρήση ή διάθεση ουσιών ή μεθόδων φαρμακοδιέγερσης κλπ.

Όσοι υποβάλλουν θα πρέπει να είναι κάτοχοι Άδειας Ασκήσεως Προπονητή με εγγραφή στο Μητρώο Προπονητών ΓΓΑ Δικαίωμα υποβολής αίτησης για ανάθεση καθηκόντων Ομοσπονδιακού προπονητή ή/και τεχνικού συμβούλου έχουν όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί ΠΕ 11 - Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με εξαίρεση όσους:

α. Είναι στελέχη της εκπαίδευσης και η θητεία τους λήγει κανονικά ή με παράταση μετά τις 31-08-2023.

β. Έχουν αποσπαστεί με θητεία, πχ ως Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού και η θητεία αυτή δεν λήγει έως τις 31-08-2023.

γ. Έχουν αποσπαστεί και η απόσπαση αυτή δεν λήγει έως τις 31-08-2023.

δ. Είναι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που δεν έχουν υπηρετήσει τουλάχιστον πέντε (5) έτη από το διορισμό τους σε μονάδες Ε.Α.Ε..

ε. Για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς των διατάξεων της παρ. 5α του άρθρου 62 του ν.4589/2019 (Α΄13), όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 42 του ν. 4722/2020 (Α΄177) ισχύουν τα ακόλουθα:

I. Όσοι διορίστηκαν πριν την 01-09-2021 δύνανται να υποβάλουν αίτηση για ανάθεση καθηκόντων Ομοσπονδιακών προπονητών ή/και τεχνικών συμβούλων ανεξαρτήτως αν έχουν υπηρετήσει τα δύο (2) σχολικά έτη που προβλέπει ο ν. 4722/2020.

II. Όσοι διορίστηκαν μετά την 01-09-2021 δεν δύνανται να υποβάλουν αίτηση για ανάθεση καθηκόντων Ομοσπονδιακών προπονητών ή/και τεχνικών συμβούλων.

Το ΔΣ και η Ε/Ε ΕΟΠΕ θα αξιολογήσει τις αιτήσεις και θα υποβάλλει σχετικό αίτημα στην ΓΓΑ.