Ξεκινάει η Volleyleague

Στις 22 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα της volleyleague, ένα πρωτάθλημα που αναμένεται ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών.

Υψηλός ο πήχης για τις περισσότερες ομάδες, σημαντικές μεταγραφές, αρκετοί ξένοι παίκτες από πολλές πλευρές της γης (Ρωσία, Αγία Λουτσία, Ουκρανία, Μπαχάμες, Δομινικανή Δημοκρατία κ.α.) και η όρεξη έχει ανοίξει…

Στο ξεκίνημα της volleyleague, μικροί μεγάλοι όλοι ενωμένοι σε ένα κοινό σκοπό να απολαύσουν το βόλεϊ να προσφέρουν θέαμα και να τελειώσουν υγιείς τη σεζόν.

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας στα 44 του ακόμα καλά κρατεί και θα κρατήσει και την υποδοχή της ομάδας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης μετά από πέντε χρόνια μαζί και το λίμπερο της Κηφισιάς Γιώργος Κάπελλας που μετράει κι αυτός 44 έτη. Μικρότερος της παρέας ο Νίκος Οικονομόπουλος γεννημένος το 1999 της Κηφισιάς που είχε αγωνιστεί και την περσινή σεζόν με την ομάδα των Βορείων Προαστίων αλλά και οι «μικροί» του Παναθηναϊκού, Ρουσόπουλος, Ανδρεόπουλος, Κεχαγιάς και Παλαιολόγος που ανήκουν στις ακαδημίες αλλά έχουν δηλωθεί και στο ανδρικό τμήμα γεννημένοι το 2000 και 2001. Ψηλότερος ο Λούκας Ράνχελ του Παναθηναϊκού που κοιτάει το τάραφλεξ από τα 2.10. Πιο κοντός ο Απόστολος Αντωνιάδης από την Ορεστιάδα με 171 εκ.

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Volleyleagueείναι ο Ηρακλής Χαλκίδας ο οποίος μάλιστα πέρυσι ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στην ιστορία του βόλεϊ, ενώ από την άλλη η Κύζικος Νέας Περάμου πιο έμπειρή στηριζόμενη σε ένα ρόστερ που από την αρχή είχε ένα και μοναδικό στόχο την άνοδο, έφτασε αήττητη στην Volleyleagueκαι καμιά ομάδα δε μπόρεσε να ανακόψει την ξέφρενη πορεία της.  

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ

1. ΠΑΟΚ

2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

3. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

4. ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

6. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

7. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

8. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤ/ΣΗ 2013

9. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

10. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤ/ΣΗ 2015

11. ΑΠΣ ΚΥΖΙΚΟΣ

12 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ