Τα διαρκείας του ΑΟΠ Κηφισιά

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ξεκινά  τη διάθεση των καρτών μέλους και των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 στη Volley League.

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς συναισθανόμενος την δύσκολη οικονομική συγκυρία και έχοντας σαν στόχο την προώθηση του αθλήματος, θέτει  σε κυκλοφορία τις κάρτες μέλους και τις κάρτες διαρκείας σε προσιτές τιμές. Μάλιστα για πρώτη φορά υπάρχει και οικογενειακή κάρτα διαρκείας(3 ατόμων) ώστε να βρίσκονται στο Ζηρίνειο ακόμα περισσότεροι γονείς και παιδιά. Ειδική τιμή για τους εντός αγώνες της Κηφισιάς υπάρχει και για τους φοιτητές.

Η διάθεση των καρτών μέλους και καρτών διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου στο Ζηρίνειο (Λεωφόρος Κηφισιάς 192, στο νέο κλειστό γυμναστήριο). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6948885519, καθώς και να αποστείλετε mail στο

Κατηγορία                              Τιμές

Οικογενειακή κάρτα                 100 ευρώ

Κάρτας Μέλους                        100 ευρώ

Κάρτα διαρκείας                       50 ευρώ

Κάρτα Φοιτητή                         30 ευρώ

Σημειώσεις:

Α) Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες και για όλους τους εντός έδρας του πρωταθλήματος της Volley League, του κυπέλλου Ελλάδας και του League Cup.

Β) Το οικογενειακό εισιτήριο ισχύει για παιδιά έως και 15 ετών.

Γ) Tα προνόμια της κάρτας μέλους θα ανακοινωθούν σύντομα.