Στην Κομοτηνή μεταφέρονται οι μονομαχίες για τα πλέι άουτ

Στην Κομοτηνή μεταφέρονται οι μονομαχίες των δύο ομάδων της Θράκης με τον ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής να παίζει κόντρα στον Εθνικό το τελευταίο του δυνατό χαρτί για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση για την παραμονή στην κατηγορία. (2ος αγώνας πλέι άουτ, 6/4, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής)

Ο ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής θα αγωνιστεί χωρίς τον Χριστόφα που λόγω τραυματισμού θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ενώ και ο Φερέλ ακολουθεί ειδική θεραπεία για να είναι έτοιμος.

«Θα τα παίξουμε όλα για όλα για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για παραμονή. Δεν φτάνει μόνο η θέληση κάποιες φορές αλλά παίζουν ρόλο και κάποιοι άλλοι παράγοντες που είναι απρόβλεποι όπως οι δύο ατυχίες που είχαμε με τους κεντρικούς μας. Θέλουμε να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη που θα μας τονώσει το ηθικό και την ψυχολογία και θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Δεν θέλουμε να είναι ο τελευταίος αγώνας στην έδρα μας αλλά να επιστρέψουμε και πάλι εδώ για την παραμονή μας», δήλωσε ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης.

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης δεν θα υπερασπιστεί μόνο την έδρα του αλλά και το αήττητο του με την έταιρη ομάδα της Θράκης ώστε να τελειώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την περιπέτεια των πλέι άουτ. Εκτός από την ικανοποίηση της πρώτης νίκης, την Τετάρτη στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», στον Εθνικό υπάρχει ικανοποίηση για την πολύ καλή απόδοση του Κωνσταντίνου Κυριακάκη ο οποίος όχι μόνο έδειξε έτοιμος αλλά έβγαλε πάθος και ηγετικό χαρακτήρα καλύπτοντας το κενό του τραυματία Πάμπλο Μπενκγολέα ο οποίος εάν χρειαστεί θα επιστρατευτεί στην Κομοτηνή.

«Αλλες εποχές με 16 βαθμούς και την 9η θέση κάποιοι θα πανηγύριζαν αλλά με τα νέα δεδομένα προσπαθούμε να αποδεικνύουμε κάθε φορά πως αξίζουμε να είμαστε στην κατηγορία. Κάναμε μία νίκη αλλά οι ισορροπίες είναι εύθραστες. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα στους αντιπάλους μας να πιστέψουν στην ανατροπή των δεδομένων», ειπε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε τρεις εφετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα έχει ισάριθμες νίκες με 3-0 σετ που σημαίνει πως έχει πάρει τον «αέρα»

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Β΄ΑΓΩΝΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ VOLLEY LEAGUE 2018-19
(η πρόκριση στα ημιτελικά κρίνεται στις 2 νίκες)

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Μετς 17.00: Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (νίκες: 0-1)
Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Bαρθαλίτης, Επόπτες: Κατσιάρας, Παπαθανασίου. Γραμματεία: Μπίσικα

Ζηρίνειο 19.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο. (νίκες: 0-1)
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κατερλή, Διαμαντής, Γραμματεία: Θεοδωρίδου

Γ.Τριαντάφυλλος Βόχας, 19.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου (νίκες: 0-1)
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας. Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Σπίνας, Τόλιος. Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Μίκρα 19.30 (ΕΡΤ3): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Π.Α.Ο.Κ. (νίκες: 0-1)
Διαιτητές: Κουτσούλας, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Βανδώρος, Κομισάριος: Βανδώρος, Επόπτες: Λούμσι, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Καρακούλια.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ου ΑΓΩΝΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ VOLLEY LEAGUE 2018-19
(η παραμονή κρίνεται στις 3 νίκες)

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Λύκειο Κομοτηνής 19.00: Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης (νίκες: 0-1)
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Βαγγέλογλου, Σταματόπουλος, Γραμματεία: Σκαρλατούδη.