Οι ομάδες της Volley League (μεταγραφές - αποχωρήσεις): ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει τη σεζόν που μας πέρασε με μεγάλους στόχους.

Δυστυχώς ο κορονοϊός είχε άλλη άποψη.

Έστειλε τους ξένους στα σπίτια τους και η επιστροφή στο πρωτάθλημα τους βρήκε με νέα συμβόλαια για τη νέα σεζόν και καμία διάθεση να έρθουν στην Ελλάδα μετά από τρεις μήνες απραξίας για να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα πλέι οφ μόνο με κανένα ξένο και δε κατάφερε να φτάσει στους τελικούς.

Αυτά όμως πλέον είναι παρελθόν.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ σχεδιάστηκε από την αρχή και είναι έτοιμη να διεκδικήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα τη νέα σεζόν με αρκετές αλλαγές και αρκετό “ερυθρόλευκο” χρώμα.

Πρώτοι στις μεταγραφές φιγουράρουν τρεις πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο Γιώργος Παπαλεξίου και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης που είχε αγωνιστεί ξανά με τον ΠΑΟΚ πριν έρθει στον Ολυμπιακό. Ήρθε επίσης ο Δημήτρης Κομητούδης πασαδόρος από τον ΟΦΗ στο πλευρό του Bραζιλιάνου Πέδρο Τέλες που αποκτήθηκε από την Ριμπεράο Πρέτο. Επέστρεψε ο Καπετανίδης που είχε δοθεί δανεικός στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, αποκτήθηκαν ακόμα δύο ξένοι ο Κεντρικός Άντρι Αγκάνιτς που είναι Εσθονός και αγωνιζόταν στο Βέλγιο και ο Ενρίκε Μπατατζίμ που ήρθε από την Κηφισιά.

Για την Ευρώπη έφυγε ο Ντίμα Φιλίποφ, Γάτσης για τη Βέροια, ο Στεφάνου στον Παναθηναϊκό, ο Χαραλαμπίδης στον Ολυμπιακό ενώ αποχαιρέτησαν όλοι οι ξένοι την ομάδα εκτός του διαγώνιου Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις. Δεν θα δούμε στα “ασπρόμαυρα” ούτε τους Τερζή, Κωνσταντινίδη, Εφραιμίδη.

Προπονητής παραμένει ο Κώστας Δεληκώστας.

ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ