Στη Βουλγαρία για νέα φιλικά ο Άθλος Ορεστιάδας

Με τρία ματς απέναντι σε δύο βουλγαρικές ομάδες, Beroe 2016 και Neftohimik 2010, θα συνεχιστούν από τις 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου τα φιλικά προετοιμασίας του Άθλου Ορεστιάδας, που αναχώρησε την  Παρασκευή για τη γειτονική χώρα.

Η αποστολής της ομάδας μας, αναχώρησε σήμερα στις 12.00 το πρωί οδικώς για τη Βουλγαρία, όπου πρώτος της σταθμός θα είναι η Στάρα Ζαγόρα. Εκεί στις 17.00 στο γήπεδο «Ivan Vazov» ο Άθλος Ορεστιάδας  θα αντιμετωπίσει, την τοπική Beroe 2016, στο τρίτο φετινό φιλικό  μετά τα παιχνίδια της Ορεστιάδας με την επίσης βουλγαρική Marek Union-Ivkoni.

Η γηπεδούχος ομάδα του Μίροσλαβ Ζίβκοφ, που προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν της βουλγαρικής λίγκας, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού έχει δώσει συνολικά 6 φιλικά (2 νίκες-4 ήττες).

Μάλιστα όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του βουλγαρικού τύπου για το παιχνίδι με την ομάδα μας, η Μπερόε 2016 ηττήθηκε δύο φορές εντός έδρας από τη φιλόδοξη Deya Sport του Μπουργκάς, σημείωσε δυο νίκες επί της φιλοξενούμενης Dobruja 07, ενώ η πρόσφατη επίσκεψή της στην αντίπαλη έδρα, συνοδεύτηκε από δύο ήττες στα δύο τελευταία εκτός έδρας τεστ με τη Neftohimik 2010.

Το σαββατοκύριακο στο Μπουργκάς η ομάδα του Ατανάς Πετρόφ θα τεστάρει σε δύο παιχνίδια τις δυνάμεις της  με την πανίσχυρη Neftohimik 2010. Η περσινή φιναλίστ σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Βουλγαρίας θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού τίτλου, ενώ στις 15 Οκτωβρίου θα διεκδικήσει στην Φιλιπούπολη τον πρώτο τίτλο της στη σεζόν, το Σούπερ Καπ, κόντρα στην πρωταθλήτρια και δυο συνεχόμενες φορές κάτοχο του τίτλου, Χέμπερ Παζαρτζικ.

Την περασμένη Τρίτη εξάλλου, η Neftohimik 2010 σημείωσε άλλη μια φιλική νίκη επικρατώντας με 3-2 σετ της συμπολίτισσάς της Deya Sport.