Ο Φλοίσβος νίκησε τον Φοίνικα Σύρου σε φιλικό στο Παλαιό Φάληρο

Δυνατό τεστ για Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου και Α.Ο.Φοίνικα Σύρου στο γήπεδο του πρώτου με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται πλέον εντατικά περίπου 3,5 εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ο Φλοίσβος επικράτησε με 3-1 σετ αλλά τηρουμένων των αναλογιών τόσο ο Νίκος Νεόφυτος, όσο και ο Νίκος Ζαλμάς έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από την έμφάνιση των ομάδων τους. Χρόνο συμμετοχής πήραν όλοι οι παίκτες εκτός από τους Παπαλεξίου, Μουρούτη στον Φλοίσβο και Ασπιώτη στον Φοίνικα.

Για τον Φλοίσβο ήταν το τρίτο φιλικό μετά το 2-2 με τον Παναθηναϊκό και το 3-2 με την Κηφισιά, ενώ για τον Φοίνικα ήταν το δεύτερο μετά το 2-2 με τον Πανιώνιο.

Τα σετ: 3-1 (25-15, 20-25, 25-21, 25-20)

ΦΛΟΙΣΒΟΣ (Νίκος Νεόφυτος): Αρεντόντο Αντριάν, Μιχάλοβιτς, Τόρρες, Μιχαήλοβιτς, Χαραλαμπίδης, Μελλές / Σωνάκης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Τοκάνης, Παπαδόπουλος Π., Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος Ηρ.

Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Νίκος Ζαλμάς): Βαϊόπουλος, Αρόνγκα, Καπετανίδης, Ρικάρντο, Σκρούντερς, Μορέιρα / Αραμπόπουλος (λ), Μπουράκης (λ), Αλεξάκης, Ρουσσόπουλος, Μίλης, Κωνσταντινίδης, Καλλέργης.