Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2014-2015/ethnikiomada/korasides/karditsa3
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Στην τελική ευθεία η Εθνική Παίδων

Χωρίς απρόοπτα και με μοναδικό πονοκέφαλο για τον Σωκράτη Τζιουμάκα την έλλειψη φιλικών παιχνιδιών (οι κακές καιρικές συνθήκες στο Βόλο ανέβαλλαν τα προγραμματισμένα φιλικά με τον ΣΠΑ Καρδίτσας) μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων για τον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου.


Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την Πέμπτη έως και το Σάββατο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ολοκληρώνει την προετοιμασία του σήμερα το απόγευμα (16.00 – 17.30) ενώ στις 13.30 στο Δημαρχείο του Βόλου έγινε η συνέντευξη Τύπου παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, της ΕΟΠΕ, του προπονητή της Εθνικής Σωκράτη Τζιουμάκα και του αρχηγού της ομάδας Κυριάκου Σπυριούνη.