Ο Ηρακλής μετράει ακόμα μια νίκη (VIDEO)

Η ομάδα της Νεάπολης έχασε καθαρά και δίκαια από τον καλύτερο και ανώτερο Ηρακλή με σκορ 0-3 παρουσιάζοντας ανταγωνιστική εικόνα μόνο στο 2ο σετ του αγώνα.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής από το πρώτο μέχρι και τον τελευταίο πόντο του αγώνα, άλλωστε μιλάμε για μια ομάδα σαν τον Ηρακλή που μέχρι στιγμής στον Γ όμιλο  σε 18 αγώνες μετράει 15 νίκες με 3-0, 1 με 3-1, και 2 με 3-2 χωρίς ήττα, ενώ συνολικά σε όλα αυτά τα παιχνίδια έχει πετύχει 54, και έχασε μόλις 5 σετ.
Από την άλλη μεριά, ο Μακεδονικός με μόλις 10 νίκες και 8 ήττες, βρίσκεται στους 31 βαθμούς και συνεχίζει να μάχεται για την εξασφάλιση της 4ης θέσης.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Μακεδονικός μπορεί φυσιολογικά να έχασε από μια πολύ καλύτερη ομάδα, μπορούσε όμως να έχει κάπως καλύτερη αγωνιστική παρουσία στο παιχνίδι.
Διαιτητές: (Α΄) Κωνσταντίνος Κάλλης – (Β΄) Χριστόδουλος Σιμίδης.
Σημειωτής ήταν η Κα Ελένη Καρακούλια.
Τα σετ: 12-25(22΄), 23-25(28΄) 17-25(24΄).
Στο φύλλο αγώνα δηλώθηκαν οι:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: (Γιώργος Οικονομίδης) Κτιστάκης, Γκουδελόπουλος, Καρασαρλίδης, Ρούσσος, Κοντόπουλος, Παπαζαχαρίας, Κοντοκώστας(λ), Κοντογιάννης*, Τσαγγαλίδης, Τσιγγελίδης, Ρεμπούτζιας, ΄Οσσας.
ΗΡΑΚΛΗΣ: (Χρήστος Πάτρας) Στεφανίδης, Κολτσιάκης, Παλέντζας, Κολτσιάκης Χρ, Καπετανίδης, Μποζίδης*, Στεφανίδης, Κατσιαφλάκας, Τσολάκος, Ρωμαλιάδης(λ1), Μπουράκης(λ2), Γάτσης.
Για τον Μακεδονικό, Γ.Π.

 

 

Πολυμέσα