Φιλική ισοπαλία με τον ΑΟ Άνοιξης στο πρώτο τεστ της χρονιάς για τον ΖΑΟΝ

Φιλική ισοπαλία με τον ΑΟ Άνοιξης στο πρώτο τεστ της χρονιάς για τον ΖΑΟΝ

Ισόπαλη 2-2 έληξε η φιλική αναμέτρηση του ΖΑΟΝ με τον ΑΟ Άνοιξης που διεξήχθη στο Ζηρίνειο.

Μετά από τρεις εβδομάδες σκληρής δουλειάς οι αθλήτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων, με τον ΑΟ Άνοιξης να τους βάζει δύσκολα καθώς προηγήθηκε 0-2, ωστόσο στη συνέχεια ο ΖΑΟΝ ισοφάρισε σε 2-2.
«Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε πάρα πολύ δουλειά κι αυτό ήταν κάτι που το ξέραμε και δεν περιμέναμε το πρώτο φιλικό για να το δούμε καθώς από την αρχή είπαμε ότι είμαστε μια νέα και συνάμα νεανική ομάδα.. Λογικό είναι να μην έχουμε βρει τα πατήματα μας, αλλά θέλουμε να βγάλουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο και ευελπιστούμε ότι αυτό θα συμβεί παιχνίδι με το παιχνίδι και μέσα από την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπάμπη Μυτσκίδη με τον τεχνικό του ΖΑΟΝ να κρατά από το σημερινό ματς:
«Την προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια... Είναι φυσιολογικό να μη βγαίνουν κάποια πράγματα καθώς από πλευράς τακτικής δεν έχουμε δουλέψει ιδιαίτερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσπάθησαν... Το σημερινό ήταν ένα καλό μάθημα για όλη την ομάδα, για να αντιληφθούμε που βρισκόμαστε και τι μας περιμένει, αλλά συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει».
Τα σετ: 23-25, 21-25, 25-15, 25-16
Η σύνθεση του ΖΑΟΝ: Φουμάκη, Γιοβάνοβιτς, Τικμανίδου, Κάβουρα, Μητροπούλου, Κασσδοβασίλη / Σπυροπούλου (λ), Κακλαμάνου, Μάτιου, Θάνου, Μανώλαινα, Κουμπούνη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το πρόγραμμα της Pre League Γυναικών 2024-2025