Μεγάλη νίκη για τη Λαμία επί της ΑΕΚ

H Λαμία πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ επικρατώντας με 3-0 σετ και αύξησε τις ελπίδες της στη μάχη της παραμονής ενώ η ΑΕΚ μπήκε σε μεγάλους μπελάδες και θα πάει τώρα για το θαύμα για να μπορέσει να κρατηθεί στα πλέι άουτ.

Η ΑΕΚ παρουσίασε πολύ άσχημη εικόνα με πολλά προβλήματα σε όλους τους τομείς επιτρέποντας στη Λαμία να κάνει εύκολα το παιχνίδι της και να  φτάσει εύκολα στη νίκη.

Η Λαμία μπήκε πολύ δυνατά και με καλές επιθέσεις, έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση και καλό μπλοκ που σταμάτησε αρκετές φορές τις επιθέσεις της ΑΕΚ κατάφερε να πάρει εύκολες διαφορές στο πρώτο σετ κατακτώντας το  σετ 25-17.

Στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ μπήκε κάπως καλύτερα και κατάφερε να ακολουθήσει τη Λαμία ως το 10-9, από εκεί και πέρα η Λαμία άνοιξε διαφορά 3 -4 πόντους με την ΑΕΚ να μη μπορεί να περάσει επιθέσεις κάνοντας εύκολα λάθη στην άμυνα και τελικά η Λαμία πήρε το σετ 25-19.

Στο τρίτο σετ έβαλε αλλαγή τον Οικονόμου αντί του Ωρολογά αλλά γρήγορα έκλεισε η αλλαγή καθώς δε βρέθηκαν επιθετικές λύσεις για την ΑΕΚ. Γκιγιέρμο , Χιούγκο και Γκιρτζίκης άνοιξαν εύκολα τη διαφορά για τη Λαμία που κατέκτησε το σετ με τον Χήρα 25-16.

Τα σετ: 25-17, 25-19, 25-16

ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Ντε Σόουζα, Μίσιτς, Χήρας, Γκιρτζίκης, Λεόν, Καβαδάς / Τσαδήμας (λ), Καρβούνης.

ΑΕΚ (Παπαδοπουλος): Δημητρούδης, Ίλιτς, Ανδρεάδης, Χριστοφίδης, Αλιξίου, Ωρολογάς / Γκούζντα (λ), Δανιάς, Χατζόπουλος, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος Γ.

*Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε στατιστική. Η ανάλυση του αγώνα και η καταγραφή του θα γίνει από την ΕΣΑΠ.

… 

ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΤ