Φιλική νίκη του ΖΑΟΝ επί του Αστέρα Αγίου Δημητρίου

Δεύτερο φιλικό ματς για τη γυναικεία ομάδα του ΖΑΟΝ που επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Αγίου Δημητρίου στο Ζηρίνειο.

Ο Μπάμπης Μυτσκίδης επέλεξε στο αρχικό σχήμα την ίδια επτάδα που ξεκίνησε στον αγώνα με τον ΑΟ Άνοιξης, ενώ χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του με τη Νίκη Γιόλλα να κάνει κι αυτί το ανεπίσημο ντεμπούτο της (είχε απουσιάσει λόγω τραυματισμού στο πρώτο ματς).

Σ’ αυτό το ματς η εικόνα της ομάδας ήταν βελτιωμένη, κάτι που είναι λογικό κι αναμενόμενο με τον κ.Μυτσκίδη να εκφράζει την ικανοποίηση του για όσα είδε, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
«Δεν στέκομαι στο σκορ στα φιλικά προετοιμασίας γιατί πολύ απλά είναι ‘φιλικά’ ματς που μας βοηθούν να δούμε που βρισκόμαστε…», είπε ο κόουτς του ΖΑΟΝ μετά το τέλος του αγώνα και συμπλήρωσε:
«Το σημαντικό για μένα είναι ότι δείξαμε βελτίωση στα κομμάτια που είπαμε μετά το πρώτο φιλικό. Προσωπικά αυτό με κάνει αισιόδοξο γιατί δείχνει η ομάδα ότι καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνουμε, ενώ βγάλαμε και πάθος μέσα στο γήπεδο κάτι που μας έλειψε στον αγώνα με την Άνοιξη.
Σήμερα επίσης βάλαμε και λίγη τακτική στο παιχνίδι μας, έχοντας γενικά καλύτερη παρουσία σε σερβίς και υποδοχή.
Κρατάμε ότι μας ικανοποίησε και συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση τη δουλειά μας.»
Επόμενο φιλικό για τα κορίτσια του ΖΑΟΝ το Σάββατο 21/9 (17:30) κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς.
Τα σετ: 25-20, 25-22, 25-17
Η σύνθεση του ΖΑΟΝ: Φουμάκη, Γιοβάνοβιτς, Τικμανίδου, Κάβουρα, Μητροπούλου, Κασσδοβασίλη / Σπυροπούλου (λ), Γιόλλα (λ), Κακλαμάνου, Μάτιου, Θάνου, Μανώλαινα, Κουμπούνη