Θεοδωρόπουλος: «Είναι πολύ καλά τα στοιχεία της Περάμου»

O Αντώνης Θεοδωρόπουλος της Κυζίκου Νέας Περάμου μίλησε στο Greekvolleyγια την ομάδα του.

Έχετε κάποια πλάνα για το ρόστερ της νέας σεζόν;

«Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το ρόστερ. Σίγουρα θα έρθουν νέοι παίχτες, όπως σίγουρο είναι ότι θα μείνει το 60% των παιχτών που ήταν φέτος στην ομάδα, γιατί κάναμε πολύ καλή δουλειά όλοι μας και ο προπονητής δούλεψε πάρα πολύ  τους παίχτες και σε διαφορετικές θέσεις και διαφορετικό βόλεϊ, πολύ πιο γρήγορο. Το θετικό είναι ότι ο σύλλογος ανανεώνεται και έχει ξεκινήσει και το γυναικείο τμήμα, οι παγκορασίδες, οι κορασίδες και το μίνι βόλεϊ και αυτό είναι πολύ καλό γιατί αναπτύσσονται  οι ακαδημίες. Υπάρχει και το εφηβικό που είναι πολύ καλό και λογικά φέτος στην ομάδα θα έχουμε παίχτες από εκεί. Είναι πολύ καλά τα στοιχεία της Περάμου».


Γιατί τελικά η ομάδα έμεινε εκτός στόχων;

«Φέτος λόγω τραυματισμών η ομάδα βγήκε εκτός στόχου στο παρά πέντε. Βέβαια όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς αλλά το θέμα είναι πως τους διαχειρίζονται. Φέτος το Νοέμβριο ήμουν τραυματίας κι εγώ, αλλά όταν δουλεύεις σκληρά και πολύ και καλή προπόνηση είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν και τραυματισμοί.»

Με τις ενισχύσεις θα είναι διαφορετική η ομάδα...

{module OMRON IN} «Εφόσον αρκετοί παίκτες θα μείνουν στην ομάδα θα είναι πιο εύκολο και για τον προπονητή και για μας καθώς έχουμε συνηθίσει στους προπονητικούς ρυθμούς της περασμένης σεζόν.»

Είσαι πιο αισιόδοξος για τη νέα σεζόν;

«Κάθε χρονιά είναι αισιόδοξη, δεν ξεκινάμε ποτέ αρνητικά και ζητάμε πάντα το κάτι παραπάνω, προπονητής μπορεί να τους προσγειώνει λίγο αλλά οι αθλητές θέλουν το κάτι παραπάνω.»