Σήκωσαν το Κύπελλο της ΕΣΠΑΑΑ οι Γυναίκες της ΑΕ Αμπελοκήπων

Σήκωσαν το Κύπελλο της ΕΣΠΑΑΑ οι Γυναίκες της ΑΕ Αμπελοκήπων επικρατώντας των Νέων Βύρωνα με 3-2 σετ μετά από επική ανατροπή.

Η ΑΕ Αμπελοκήπων ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα χάνοντας σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ παίζοντας αγχωμένα και με πολλά λάθη. Δεν είχε πει όμως την τελευταία της κουβέντα και με αλλαγές τόσο στο σχήμα όσο και στην τακτική της μπήκε με τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο γήπεδο από το τρίτο σετ και μετά δείχνοντας ότι το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει. Με όπλο το πολύ καλό σέρβις κατάφερε να μεταφέρει το άγχος στον αντίπαλό της και να κερδίσει τα τρία επόμενα σετ και μαζί το πρώτο Κύπελλο στην Ιστορία της.


Να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που δείχνουν να μην δέχονται με τίποτα την ήττα και συνεχίζουν σε κάθε παιχνίδι να μας εκπλήσσουν. Συγχαρητήρια επίσης στην πολύ καλή ομάδα του Βύρωνα τόσο για την διοργάνωση όσο και για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε με 10 σετ σε δύο μέρες. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κερκίδα μας που γέμισε το γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια μας.

Τα σετ και η συνθέσεις των ομάδων του Τελικού:

{module OMRON IN} ΑΕ  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟΝ  ΒΥΡΩΝΟΣ 3-2 (19-25, 21-25, 25-15, 25-21, 15-12)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Μελετίου): Βασιλειάδη, Παπαδάκη, Καράβη, Κανελλοπούλου Α., Δανιήλ, Λάμε, Κανελλοπούλου Γ. (λίμπερο), Κατρή, Κούρτη, Βασιλείου, Μυλωνά, Μηλιάκου.

ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ (Χονδρός): Ντούρου, Μπλέκα, Στεργίου, Μέρα, Παλκογιάννη, Σκαρπέτη, Μανιατογιάννη (λίμπερο), Μπαλογιάννη, Οικονομοπούλου, Ρεμπάπη, Καρύτσα, Χατζηαγγελή.

δελτίο τύπου ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ