Συνέχεια στην Καλαμάτα

Το καλοκαίρι μπαίνει δυναμικά για το Beach Volley στη Καλαμάτα, καθώς η πόλη της Μεσσηνίας φιλοξενεί το διήμερο 24-25 Ιουνίου το Spinos Coffee Cup.

Το τουρνουά που ανήκει στην κατηγορία Open αποτελεί τον τρίτο σταθμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για φέτος μετά το Open στο Avant-Garde της Θεσσαλονίκης και το Masters των Σπετσών. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley, στην κεντρική παραλία της όμορφης πόλης.

Στο Spinos Coffee Cup θα βρεθούν πολλές από τις κορυφαίες ομάδες από όλη την Ελλάδα, και αναμένεται να προσφέρουν όμορφες στιγμές στους θεατές που θα παρακολουθήσει τους αγώνες.

Μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής του τουρνουά είναι ο Καφές Σπίνος. Η εταιρεία «Γ. ΣΠΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» δραστηριοποιείται στον χώρο επεξεργασίας, συσκευασίας και εμπορίας ποιοτικών καφέδων στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή του νομού Μεσσηνίας, τόσο για επαγγελματικό σκοπό (Café, Super Market, Ξενοδοχεία) όσο και για οικιακή χρήση.

Για πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ ή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Γιώργο Κουλιέρη 6936.708461.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του Spinos Coffee Cup Γιώργος Κουλιέρης δήλωσε στο volleyball.gr: «Καλωσορίζουμε όλους τους παίκτες στον 3ο σταθμό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley και στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley. Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που θα έρθουν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και είμαστε έτοιμοι να τους υποδεχτούμε στην πόλη μας. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στις άρτιες εγκαταστάσεις μας και να απολαύσει Beach Volley στο πιο υψηλό επίπεδο. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, όπως επίσης και την εταιρεία «Γ. ΣΠΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε την διοργάνωση. Υποσχόμαστε την μέγιστη προσπάθεια για ένα άρτιο τουρνουά που θα το απολαύσουν όλοι, αθλητές και κοινό και θα γίνει και θεσμός για τα επόμενα χρόνια».