Καπετανίδης, Καϊλής: "Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία" (VIDEO)

Λίγο μετά τα ημιτελικά, συναντήσαμε τους αθλητές του ΠΑΟΚ Κ. Καπετανίδη και Αθ. Καϊλή, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του GreekVolley για την επαφή τους με το beachvolley.

GV: Πρώτη φορά στο Beach volley league, πως σας φαίνεται σαν διοργάνωση;

Αθ.Καϊλής: Πολύ καλή διοργάνωση, όλα οργανωμένα.
GV: Πως αποφασίσατε να παίξετε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ; Ο Κώστας είναι αθλητής του ΠΑΟΚ, εσύ σε άλλη ομάδα.
Κ.Καπετανίδης: Ουσιαστικά είπαμε με τον Αθηνόδωρο, να κάνουμε μια προσπάθεια με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, να έρθουμε σε αυτή τη διοργάνωση, να δούμε τι γίνεται με το beach volley.
Αθ. Καϊλής: Ήταν καλή ευκαιρία για μένα να παίξω με τα χρώματα του ΠΑΟΚ έστω κι έτισ και είπα γιατί όχι; να δοκιμάσουμε.
GV: Φτάσατε στα ημιτελικά σε πολύ καλύ θέση, παίξατε τάι μπρέικ, μάλιστα παραλίγο να φτάσετε και στον τελικό. Ήταν κάτι που το περιμένατε;
Κ.Καπετανίδης: Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δεν το περιμέναμε, μετά είδαμε πως είχαν τα πράγματα και είπαμε πως μπορούμε να φτάσουμε ως ένα σημείο. Αν η κλήρωση ήταν καλύτερη, μπορεί να φτάναμε πολύ ψηλά.
Αθ. Καϊλής: Πιστεύω ότι πάλι θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο καλά, να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα, να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό, αλλά και πάλι ευχαριστημένοι είμαστε. Δεν το περιμέναμε. Αν κάποιος μου έλεγε στην αρχή του ταξιδιού ότι θα φτάναμε ημιτελικό, δεν θα το περίμενα, οπότε θετική έκβαση.
Κ.Καπετανίδης:  Ήταν καλή ευκαιρία για προετοιμασία, οπότε ήρθαμε εδώ να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
GV: Αυτή θα μπορούσε να είναι μια αρχή να ξεκινήσετε beach volley κανονικά τα καλοκαίρια;
Αθ. Καϊλής: Δεν το γνωρίζω ακόμα αυτο. Ήταν μια πολύ θετική εμπειρία, αλλά θα δω τι θα ακολουθήσει.
Κ. Καπετανίδης: Νομίζω πως όχι, γιατί είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας και θα ήθελα να είμαι εκεί. Είμαστε μια οικογένεια και είναι χρέος μου να είμαι εκεί στην ομάδα.
GV: Μια και λες για Εθνική, σήμερα παίζουν για το χρυσό, πες μου λίγο γι αυτο.
Κ. Καπετανίδης: Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, ελπίζω να κερδισουμε, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, κάθε λάθος που έγινε, έγινε για καλό και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να κερδίσουμε.
GV: Πως σας φαίνονται οι εγκαταστάσεις εδώ στο "Καράβι";
Αθ. Καϊλής: Δεν έχω ξαναβρεθεί σε παρόμοιες εγκαταστάσεις, έχω μείνει έκπληκτος, ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία να βρίσκομαι σε μια τόσο οργανωμένη εγκατάσταση.
Κ. Καπετανίδης: Ηαλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές παρόμοιες εγκαταστάσεις και όταν ήρθαμε, 'ηταν κάτι απίστευτο για εμάς.
GV: Ευχαριστώ πολύ.

Πολυμέσα