Το North Area "μπιτσάρει" στη Φλώρινα μαζί με τον Ήφαιστο

Συνεχίζεται για 2ο συνεχόμενο καλοκαίρι το Πανελλήνιο Τουρνουά beach volley στην πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ (OPEN FLORINA) με συνδιοργανωτές την Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, τον ΗΦΑΙΣΤΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ αλλά και τον ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Το τουρνουά πρόκειται να διεξαχθεί στις 5-7 Ιουλίου στο ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ με ταμπλό ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ beach volley και με όλες τις κορυφαίες ομάδες του αθλήματος από όλη την Ελλάδα να έρχονται στην πόλη μας.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του φετινού τουρνουά είναι η συμμετοχή 5 αθλητών του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στο ταμπλό των ανδρών και μάλιστα με τον νεοαποκτηθέντα Βραζιλιάνο παίκτη του Ηφαίστου να συστήνεται στον κόσμο της Φλώρινας καθώς θα αγωνιστεί δίδυμο με τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας τον Θεόφιλο Τσεμπερίδη.

Το τουρνουά θα έχει διάρκεια τρεις ημέρες, με έναρξη την Παρασκευή το πρωί στις 5 Ιουλίου, και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το απόγευμα στις 7 Ιουλίου με τους τελικούς ανδρών και γυναικών. Αναμένεται να διεξαχθούν περισσότεροι από 40 αγώνες στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο που θα κατασκευάσει ο Δήμος ΦΛΩΡΙΝΑΣ στο Νέο Πάρκο, και οι αγώνες θα είναι συνεχόμενοι από το πρωί ως αργά το βράδυ, καθώς το γήπεδο θα διαθέτει και τον κατάλληλο φωτισμό. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα είναι σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων ιδιαίτερα υψηλό.

Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ εκτός της συνδιοργάνωσης του event έχει προγραμματίσει συνέντευξη τύπου την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 18:00 (πριν την έναρξη των τελικών ανδρών κ γυναικών) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (δίπλα στο γήπεδο του beach volley) όπου η νέα διοίκηση του ΗΦΑΙΣΤΟΥ θα παρουσιάσει όλους τους προπονητές του συλλόγου ,θα τιμήσει τους χορηγούς που έχουν συντελέσει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας για να καταφέρει να φτάσει τόσο ψηλά και τέλος επί ευκαιρίας θα συστήσει στους πολίτες της περιοχής μας και τους δύο νέους ξένους αθλητές που έχει επιλέξει ο προπονητής Σπύρος Γκολίτσης, καθώς πρόκειται για δύο αθλητές παγκόσμιας κλάσης, ικανοί να αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας της Φλώρινας.

ΠΗΓΗ  https://ifaistosflorinas.gr/index.php/2024/06/29/gia-defteri-xronai-to-panelionio-beach-volley-sti-florina/