Αύριο η εκκίνηση του Ευρωπαϊκού Κ22

Από αύριο μέχρι και την Κυριακή τα βλέμματα των φίλων του μπιτς βόλεϊ θα είναι στραμμένα στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club στην Καρδία Θεσσαλονίκης όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U22.

Συνολικά 64 ομάδες (32 αγοριών και ισάριθμες κοριτσιών) θα δώσουν τις δικές τους μάχες με στόχο την κατάκτηση της κορυφής κι ανάμεσα τους θα βρίσκονται και έξι ελληνικά ζευγάρια (τρία ανά φύλο) τα οποία μοιράστηκαν μέσω του www.volleyball.gr τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους γι’ αυτό το μεγάλο ραντεβού.

Άγγελος Μανδηλάρης / Βασίλης Μανδηλάρης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα κι ελπίζουμε να έχουμε και την στήριξη του κόσμου Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αρχικός μας στόχος είναι να παίξουμε σωστό μπιτς βόλεϊ και από κει και πέρα κάθε νίκη είναι καλοδεχούμενη. Ότι είμαστε αδέρφια είναι και καλό και κακό. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον και να βοηθιόμαστε ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Ραφαήλ Μπανιώτης / Γιώργος Τερζόγλου: «Αρχικά νιώσαμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή όταν μάθαμε πως θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό U22. Είμαστε μια ομάδα χωρίς εμπειρίες σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, οπότε για μας αυτή η συμμετοχή αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση στο να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας σ' αυτό το επίπεδο. Στόχος μας είναι να δείξουμε τις δυνατότητες μας μέσα στα παιχνίδια και φυσικά να διεκδικήσουμε οτι καλύτερο μπορούμε. Επίσης το γεγονός πως η διοργάνωση αυτή γίνεται στην πατρίδα μας, μας δίνει έναν επιπλέον λόγο για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό καθώς θα αγωνιζόμαστε μπροστά στο δικό μας κοινό».

Ιάσoνας Κανέλλος, Βασίλης Ζήσης: «Είναι από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις του φετινού καλοκαιριού και αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας! Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και θα δίνουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας με τη βοήθεια του προπονητή μας Γιώργου Ναζόπουλο! Συγχαρητήρια σε όσους συμβάλλανε στο να έρθει αυτή η μεγάλη διοργάνωση στην Ελλάδα κι ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να απολαύσει καλό θέαμα και να στηρίξει όλες τις ελληνικές ομάδες»

Δήμητρα Μαναβή, Ιωάννα Παρισάκη: «Στόχος είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε! Το τουρνουά αυτό το περιμέναμε από την αρχή του καλοκαιριού και πιστεύουμε πως έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Πέρσι καταλάβαμε την 9η θεση στην αντίστοιχη διοργάνωση και θέλουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα! Το επίπεδο σαφώς είναι υψηλότερο καθώς αγωνίζονται και μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες από μας! Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τουρνουά και είμαστε ενθουσιασμένες!!! Χαιρόμαστε που γίνεται στη χώρα μας και ειδικά στη Θεσσαλονίκη γιατί θα έχουμε δίπλα μας δικούς μας ανθρώπους».

Μαρία Κλέπκου / Βούλη Κουρτίδου: «Το καλοκαίρι μας ολοκληρώνεται με το Ευρωπαϊκό U22 στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενες που θα πάρουμε μέρος και θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά. Αν και έχουμε να αντιμετωπίσουμε αθλήτριες πολύ μεγαλύτερης ηλικίας θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και θέλουμε να παίξουμε το μπιτς βολει που ξέρουμε και να πετύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση. Εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο με στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε αγωνισθεί σε ουκ ολίγα πανευρωπαϊκά στο εξωτερικό αλλά αυτό θα είναι το πρώτο μας στην Ελλάδα! Νομίζω είναι το καλύτερο συναίσθημα να αγωνίζεσαι, εκπροσωπώντας την χώρα σου στον τόπο που γεννήθηκες λόγω της ατμόσφαιρας. Ελπίζουμε φίλοι, γνωστοί, αθλητές και θεατές να είναι εκεί σε κάθε μας ματς για να μας εμψυχώνουν μιας και θα είμαστε η μικρότερη ηλικιακά ομάδα του τουρνουά».

Τατιάνα Μολδοβανίδη / Αλίκη Σπηλιωτοπούλου: «Περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη των αγώνων αφού θα είναι μεγάλη εμπειρία για εμάς η συμμετοχή μας σ’ αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να λάβουμε όσο καλύτερη θέση γίνεται στη γενική κατάταξη μιας και είμαστε ένα νέο ζευγάρι».