Δεληγιάννη: "Να πάει ψηλότερα το ελληνικό μπιτς βόλεϊ"

Το “Avant Garde Sports Club” φιλοξενεί με επιτυχία το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ U22 και η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, Μαρία Δεληγιάννη, υπογράμμισε τα πολλαπλά οφέλη που έχει για το άθλημα στην Ελλάδα η τέλεση τέτοιων μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε εδώ τις κορυφαίες ομάδες κάτω των 22 ετών από όλη την Ευρώπη. Είναι μία σπουδαία διοργάνωση, για το ελληνικό μπιτς βόλεϊ, για τη Θεσσαλονίκη και φυσικά για το “Avant Garde Sports Club”. Τέτοια αθλητικά γεγονότα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον», είπε η κυρία Δεληγιάννη και συνέχισε:
«Σκοπός του συλλόγου μας, άλλωστε, είναι να ασχοληθούν όσο πιο πολλά νέα παιδιά γίνεται με το μπιτς βόλεϊ. Αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για να δουν από κοντά παίκτες της ηλικίας τους, ή και λίγο μεγαλύτερους, οι οποίοι ξεχωρίζουν. Επίσης, ήταν μία αφορμή να δούμε και να ζηλέψουμε τις ξένες χώρες που ασχολούνται πιο μεθοδικά και να κάνουμε μία προσπάθεια παραπάνω όλοι μας, για να κάνουμε τις ελληνικές ομάδες πιο ανταγωνιστικές.

Καταλήγοντας, η υπεύθυνη του “Avant Garde Sports Club” είπε: «Για να έρθει στην Ελλάδα και να επιτύχει αυτή διοργάνωση, ήταν απαραίτητη η καλή συνεργασία με την ΕΟΠΕ, την οποία και είχαμε. Μας ευχαρίστησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ακούσαμε θετικά σχόλια από ξένους αθλητές και προπονητές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο άθλημα. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες διοργανώσεις, όχι μόνο εδώ αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα, για να πάει ψηλότερα το ελληνικό μπιτς βόλεϊ».