Δύο νίκες και δυο ήττες για τα ελληνικά δίδυμα της άμμου

Νικηφόρα ξεκίνησαν την παρουσία τους οι πρωταθλητές Κ19 Κανέλλος/Ιωαννίδης (φωτ.) στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20, το οποίο διεξάγεται στην κεντρική πλατεία «Μητέρα Τερέζα» των Τιράνων της Αλβανίας.

Συγκεκριμένα, η ελληνική ομάδα επικράτησε με 2-0 (21-14, 21-12) την πρώτη ομάδα της οικοδέσποινας του τουρνουά Αλβανία 1. Στις 4.00μ.μ Κανέλλος/Ιωννίδης αντιμετωπίζουν τη δέυτερη ομάδα της Τουρκίας για την πρώτη θέση στον όμιλο και την απευθείας πρόκρισή τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Δεύτερη νίκη για Μαναβή/Παρισάκη

Ακάθεκτο συνεχίζει το ελληνικό μας δίδυμο των Μαναβή/Παρισάκη στο ευρωπαϊκό τουρνουά Sattelite που διεξάγεται στα Σκόπια.

Τα κορίτσια μας ξεπέρασαν εύκολα το πρώτο εμπόδιο των Γιάνεβικ/Στογιάνοβα από τα Σκόπια στο κυρίως ταμπλό, επικρατώντας με 2-0 (21-16, 21-10).

Στις 6.15μ.μ Μαναβή/Παρισάκη θα αντιμετωπίσουν στο δεύτερο γύρο τις Νεζίρ/Τσετίν από την Τουρκία.

Δύο ήττες για Νιώπα/Παπαδημητρίου

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας Δημήτρης Νιώπας/Θοδωρής Παπαδημητρίου μπήκαν με το αριστερό στον τέταρτο όμιλο του Ευρωπαϊκού Μάστερ που φιλοξενείται στην πόλη Γιούρμαλα της Λετονίας.

Στο πρώτο παιχνίδι, οι Βέλγοι Κοεκελκόρεν/Βαν Βάλε έβαλαν δύσκολα στο ελληνικό μας δίδυμο που δεν κατάφερε να κοντράρει όσο θα ήθελε με αποτέλεσμα την ήττα με 2-0 (21-15, 21-14).

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, Νιώπας/Παπαδημητρίου πάλεψαν μέχρι τα μέσα του τάι μπρέικ αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη αφού το δίδυμο των Λετονών Φίνστερς/Τοκς πιο συγκεντρωμένο στις λεπτομέρεις πήρε τη νίκη 2-1 με 15-9.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των Πρωταθλητών μας στο τέταρτο όμιλο:

Κοεκελκόρεν/Βαν Βάλε (Βέλγιο) - Νιώπας/Παπαδημητρίου 2-0 (21-15, 21-14)

Φίνστερς/Τοκς (Λετονία) - Νιώπας/Παπαδημητρίου 2-1 (21-17, 19-21, 15-9)

18:20 Κούνερτ/Ντρέζλερ (Αυστρία) [4] - Νιώπας/Παπαδημητρίου [13]

Τα ματς των Μαναβή/Παρισάκη και Νιώπα/Παπαδημητρίου μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσω livestreaming από το Laola1.tv