Ξανά στη Ρόδο το παγκόσμιο τουρνουά Beach Volley

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του παγκόσμιου τουρνουά στη Ρόδο ξεκίνησε.

Μετά από 18 χρόνια ακριβώς η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων θα φιλοξενήσει και πάλι διεθνή διοργάνωση και το τριήμερο 20-22 Μαΐου θα υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Καλλιπάτειρας ομάδες από 15 χώρες.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στο τουρνουά κατηγορίας Futures του Beach Pro Tour με τέσσερις ομάδες στο κυρίως ταμπλό (Σταύρος Ντάλλας/Αντιόλ Κόλα, Θοδωρής Παπαδημητρίου/Παναγιώτης Ιωαννίδης, Άγγελος Μανδηλάρης/Ιάσονας Κανέλλος, Στέλιος Τζιουμάκας/Δημήτρης Χατζηνικολάου) και μία στα προκριματικά (Αλέξανδρος Κουρτίδης/Παναγιώτης Βογιατζόγλου). Οι εθνικές μας ομάδες μαζί με τους ομοσπονδιακούς προπονητές θα αναχωρήσουν για τη Ρόδο τη Δευτέρα 16 Μαΐου και θα πραγματοποιήσουν καθημερινές προπονήσεις στα γήπεδα του ΔΑΚ Καλλιπάτειρας για να βρίσκονται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει των αγώνων.

Συνεχίζονται και σε καθημερινή βάση οι συντονισμένες καλλωπιστικές παρεμβάσεις των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Καλλιπάτειρας. Την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε και στη Ρόδο η άμμος για να είναι τα γήπεδα σε άρτια κατάσταση για τις υψηλού επιπέδου ομάδες που θα συμμετέχουν

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η αναβάθμιση και ο καλοπισμός των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Καλλιπάτειρας για τις ανάγκες της διοργάνωσης, με την άμμο, Ολυμπιακών προδιαγραφών να έχει ήδη τοποθετηθεί.