Με ρεκόρ συμμετοχών το CHANIA OPEN στους Αγίους Αποστόλους (31/5-2/6)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο σύλλογος ΑΣ BV ΧΑΝΙΩΝ μαζί με τον Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης, θα διοργανώσει από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου τουρνουά OPEN του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, στις άρτιες εγκαταστάσεις τους στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.
Το CHANIA OPEN που είναι το τρίτο τουρνουά για το σιρκουί του 2024 έχει συντελεστή 0,6 στην Πανελλήνια βαθμολογία και έχει λάβει πιστοποίηση και από την διεθνή Ομοσπονδία (FIVB Homologated), με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν βαθμούς στην Παγκόσμια κατάταξη (World Ranking). Υπεύθυνος της διοργάνωσης θα είναι ο συνεργάτης και προπονητής του συλλογου ΑΣ BV ΧΑΝΙΩΝ Στέλιος Οικονομάκης, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Φραγκιουδάκη και το διοικητικό συμβούλιο δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των αγώνων.

«Ο ΑΣ BV ΧΑΝΙΩΝ είναι ιστορικά ο πρώτος σύλλογος αποκλειστικά για το μπιτς βόλεϊ. Είμαστε κοντά στο άθλημα και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Δουλεύουμε 12 μήνες το χρόνο και τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε μπει δυναμικά και στις επίσημες διοργανώσεις του πανελληνίου πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι η προσέλκυση των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας. Φέτος είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάναμε ρεκόρ συμμετοχών. Οι εγκαταστάσεις μας είναι σε ιδανική τοποθεσία, δίπλα στη θάλασσα. Όλα αυτά γίνονται χάρη στη συμπαράσταση αρκετών εθελοντών, νυν και πρώην αθλητών. Είμαστε ένας δυναμικός σύλλογος με την βοήθεια του Δήμου Χανίων και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης, πάντα με την υποστήριξη της Ε.Ο.ΠΕ. και αρκετών χορηγών, καθώς το κόστος για διοργανώσεις υψηλού επιπέδου είναι αρκετά μεγάλο. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για τους αθλητές για να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την φιλοξενία και τις παροχές. Θα υπάρχει και live streaming από την προκριματική φάση. Πέρυσι οι κερκίδες ήταν ασφυκτικά γεμάτες και είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα γίνει το ίδιο και ο κόσμος θα απολαύσει όμορφο θέαμα από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΑΣ BV ΧΑΝΙΩΝ Γιώργος Φραγκιουδάκης.

Η προκριματική φάση και στα δύο φύλα είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή 31 Μαΐου, ενώ από το Σάββατο 1/6 θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό και η διοργάνωση θα κορυφωθεί την Κυριακή 2/6 το απόγευμα με τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ολοκληρωθεί από την Δευτέρα 27/5 με ρεκόρ συμμετοχών και στην πόλη των Χανίων αναμένεται να βρεθούν 84 ομάδες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, που θα αγωνιστούν στα τέσσερα πιστοποιημένα γήπεδα των εγκαταστάσεων στους Αγίους Αποστόλους.

Οι αγώνες θα καλυφθούν μέσω live streaming.

Για τις Entry List Ανδρών πατήστε ΕΔΩ.

Για τις Entry List Γυναικών πατήστε ΕΔΩ.

Κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.