Λίγες θέσεις ακόμη διαθέσιμες για το διεθνές προπονητικό σεμινάριο Beach Volley στην Αθήνα

Κλείνουν οι τελευταίες θέσεις για το FIVB BV COACHES COURSE (LEVEL-1) που θα λάβει χώρα στην Αθήνα και στο διάστημα 11-15 Οκτωβρίου 2023.

Το διεθνές σεμινάριο περιλαμβάνει on-line εκπαίδευση και ολοκληρώνεται με πρακτική τις 5 ημέρες στην Αθήνα και στις εγκαταστάσεις του Triantafyllidis BEACH ARENA στον Γέρακα, με κύριο εισηγητή τον Βρετανό Jeff Brehaut που θα είναι πλαισιωμένος από ομάδα συνεργατών του αλλά και γνωστών αθλητών και προπονητών του Beach Volley.    

Πέραν της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που είναι ο κύριος φορέας υλοποίησης, το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την Δ.Ο.Ε. μέσω του Olympic Solidarity και φυσικά από την ΕΟΠΕ που το διεκδίκησε για 3η φορά για την χώρα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για την εγγραφή τους ΕΔΩ για να συμπληρωθούν οι λίγες διαθέσιμες από τις 30 συνολικά θέσεις που προβλέπουν οι προδιαγραφές. Μέχρι στιγμής υπάρχουν συμμετοχές από 8 διαφορετικές χώρες όπως την Αγγλία, την Σκωτία, το Αζερμπαϊτζάν, την Ουκρανία, την Πολωνία, την Γκάμπια, την Τουρκία και φυσικά την Ελλάδα. Να σημειώσουμε ότι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν με επιτυχία την τελική αξιολόγηση λαμβάνουν πιστοποίηση (Certificate) που εκδίδεται από Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC) και Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIVB).