Οι αδερφές Μόκαλη, οι Γιαλαμά, Σκουλούδη και οι Κοντοστάθης, Κεσκίνης το χρυσό μετάλλιο στο τζούνιορς OPEN στη Λάρισα

Το δεύτερό τους χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζούνιορς πανηγύρισαν στη Λάρισα οι Δήμητρα και Γεωργία Μόκαλη στη κατηγορία Κ17 κοριτσιών.

Νικητές για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά OPEΝ οι Αλεξανδρουπολίτες Ανδρέας Κοντοστάθης, Κυριάκος Κεσκίνης κέρδισαν στη κατηγορία Κ19 αγοριών και στην αντίστοιχη των κοριτσιών, τη πρώτη θέση κατέκτησαν οι Ευαγγελία Γιαλαμά, Αμαλία Σκουλούδη.

Στον τελικό Κ17 κοριτσιών, οι αδερφές Μόκαλη που βρίσκονται και στη πρώτη θέση της πανελλήνιας βαθμολογίας, επιβλήθηκαν στις λεπτομέρειες της Ελένης Αλεξόγλου και της Μυρτώ Πασχαλάκη με 2-1 (21-23, 21-16, 17-15), σε έναν τελικό που κράτησε 66 λεπτά.
 
Οι αδερφές Μόκαλη

 
 

Στη κατηγορία Κ19 κοριτσιών, η Ευαγγελία Γιαλαμά και η Αμαλία Σκουλούδη χρειάστηκαν να κάνουν την ανατροπή για να νικήσουν την Κατερίνα Καμπούρη και την Ευαγγελία Τάνη με 2-1 (17-21, 21-18, 16-14) σετ.

 
Οι Γιαλαμά, Σκουλούδη
 
 
 
Τέλος, στον τελικό Κ19 αγοριών, ο Ανδρέας Κοντοστάθης και ο Κυριάκος Κεσκίνης επικράτησαν του Μάρκου Μικρώνη και του Βαγγέλη Σιώμου με 2-0 (21-18, 21-14) σετ.
 
Οι Κοντοστάθης, Κεσκίνης

 
Τις απονομές έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού Θεσσαλίας κ. Λιούπας Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων κ. Αναστασίου Μιχάλης και ο ο ιδιοκτήτης του Pisina caffe κ. Κουρέλλος Μάρκος.


Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και οι τελικές κατατάξεις του LARISSA-PISINA ERREA JUNIORS OPEN εδώ.