Τουρνουά beach volley Junior Christmas Cup στο Σ.Ε.Φ. (29/12)

Χριστουγεννιάτικο αναπτυξιακό τουρνουά beach volley θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις του Σ.Ε.Φ..
Το Junior Christmas Cup είναι ενταγμένο στον νέο πλαίσιο χειμερινών διοργανώσεων Elite Series (δηλαδή με διαιτητές, βαθμολογία κλπ) και θα περιλαμβάνει τις κατηγορίες Κ22 στα αγόρια και Κ19 στα κορίτσια.

Αντίστοιχες διοργανώσεις θα διεξαχθούν και την 25η Μαρτίου (Juniors Cup II) και τις αργίες του Πάσχα (Juniors Cup III) οπότε και θα ολοκληρωθεί ο θεσμός των Elite Series με τους τελικούς σε κάθε κατηγορία.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στις 14.00 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς θα μπορούν να λάβουν μέρος έως 12 ομάδες ανά κατηγορία..

Για περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση και για τις δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να δουν τους κανονισμούς διοργάνωσης ΕΔΩ.

Νωρίτερα, το διήμερο 27-28 Δεκεμβρίου στο Σ.Ε.Φ. θα πραγματοποιηθεί αναπτυξιακό καμπ Beach volley στα πλαίσια της επιλογής των ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κ18 του 2022 που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Λουτράκι. Στο καμπ επικεφαλής θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Τίε Σαντάνα με τους συνεργάτες του και τον υπεύθυνο ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. Παναγιώτη Ζακυνθινό.