Άρης Θεσσαλονίκης: Τα «κιτρινόμαυρα» κορίτσια επέστρεψαν στην Α1

O Άρης επέστρεψε στην Α1 Γυναικών μετά από μια σεζόν γεμάτη ένταση καθώς βρήκε πρωταθλητής του Γ Ομίλου της Α2 Γυναικών.

{module OMRON IN}Χρειάστηκε να παλέψει πολύ και να περιμένει ως το τέλος η ομάδα του Δημήτρη Σολκίδη για να μάθει αν θα πάρει το εισιτήριο για την κατηγορία των μεγάλων καθώς μέχρι την τελευταία αγωνιστική ήταν χέρι με χέρι με τον Αία Ευόσμου τον οποίο και τελικά κέρδισε με 3-1 σετ. Ανέβηκε πανηγυρικά μετά από αυτή τη νίκη στη Α1 με 20 νίκες, 2 ήττες και μάζεψε 59 βαθμούς.

Μόνο η Μερόπη Καλανταρίδου και η Ελευθερία Διαμαντή έχουν μείνει από τη σεζόν που ο Άρης ήταν τελευταία φορά στην Α1 (2009-2010) και ακολούθησαν δύσκολα χρόνια αλλά οι «κιτρινόμαυρες» κατάφεραν να γυρίσουν πίσω κι έτσι από του χρόνου εκτός από το αντρικό τμήμα ο Άρης θα έχει και το γυναικείο στην Α1.

Από τις ακαδημίες του Άρη προέρχεται η πασαδόρος Χριστίνα Μέλκα, η Αντωνία Θεώτη ήρθε από την Κύπρο, μικρή Αναστασία Γουγούση και η Μαρία Καλούδη από το Ανατόλια, η Σίσσυ Αποστολίδου από τον Αία Ευόσμου αλλά αγωνίστηκε στον Άρη από το 2011-2013, η Ιωάννα Κοκκινίδου και η Εύη Γεροβασιλείου από τη Σταυρούπολη, αλλά η δεύτερη αγωνίστηκε ξανά στον Άρη τη σεζόν 2006-2007, η Διονυσία Τυφλιώρη από τους Μακεδόνες Αξιού, η Σοφία Καψαμπέλη από το Ναύαρχο Βότση αλλά ξεκίνησε την καριέρα της από τις Ακαδημίες του Άρη. Την ομάδα του Άρη συμπληρώνουν η Θάνια Μοδιώτη, η Άντζελα Κουμρία, η Ράνια Γεωργακοπούλου, η Λαμπριάννα Πήττα και η νεαρή Ζωή Παπαδοπούλου που είναι λίμπερο.


ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ

Η ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΤΥΦΛΙΩΡΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

«Αρχικά είχαμε δύσκολο έργο να επιτελέσουμε αφού η ομάδα στην πλειοψηφία αποτελούνταν από νέες αθλήτριες που δεν είχαν συνυπάρξει ξανά στο παρελθόν αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να δέσουμε σχετικά γρήγορα. Επίσης σταθήκαμε άτυχες αφού πρόεκυψαν αρκετοί τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Μπορώ να πω όμως ότι η επιτυχία μας οφείλεται στην υπευθυνότητα και καλή δουλειά του προπονητικού τιμ και των συμπαικτριών μου όπως και στην στήριξη του προέδρου τμήματος βόλεϊ γυναικών Γιάννη Ρεντζεπέρη και του μάνατζερ Γιάννη Γιαννάκη οι οποίοι ήταν δίπλα μας σε κάθε βήμα αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαφορά σε σχέση με τις άλλες ομάδες αφού κάθε ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο.

Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτύχαμε τον στόχο που ήταν η άνοδος και ευχαριστώ όσους στήριξαν αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.»