Ο ΜVP K21 της ΕΣΠΕΔΑ, Αλέξανδρος Νανόπουλος στο Greekvolley

O Αλέξανδρος Νανόπουλος αναδείχτηκε MVP των τελικών Κ21 της ΕΣΠΕΔΑ.

Ο Νανόπουλος αγωνίζεται στον Ιωνικό Νίκαιας που κέρδισε στο μεγάλο τελικό τον ΑΟΝΣ Μίλων και ο ίδιος πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη.

Το Greekvolley μίλησε στον διεθνή μας παίκτη:

GV : Περίμενες πως η ομάδα σου θα κατακτούσε τον τίτλο;

Α.Ν.: “Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα ήμουν σίγουρος ότι για να κατακτήσουμε τον τίτλο θα έπρεπε να δώσουμε το 100% του εαυτού μας μέσα στο γήπεδο και το καταφέραμε με επιτυχία παρά την κούραση που υπήρχε στην ομάδα.”

GV: Περίμενες πως θα έβγαινες MVP; Που αφιερώνεις το βραβείο;

Α.Ν.: “Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα αλλά σίγουρα το ότι βγήκα MVP μου δίνει ένα κίνητρο να συνεχίσω την σκληρή δουλειά που κάνω μέχρι τώρα για να γίνω καλύτερος και να έρθουν και άλλες τέτοιες διακρίσεις”.

GV : Είσαι παίκτης της Εθνικής, ποιοί οι στόχοι σου όσον αφορά το εθνικό επίπεδο;

Α.Ν.: “Σίγουρα όταν καλούμε να αγωνιστώ με την εθνική ομάδα αυτόματα θέτω υψηλούς στόχους . Τον Απρίλιο έχουμε προκριματικά ευρωπαϊκού με την εθνική παίδων στην Λετονία στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και να πάρουμε το εισιτήριο για τα τελικά που θα γίνουν το καλοκαίρι”.

GV : Είσαι από βολεϊκή οικογένεια πως είναι να μεγαλώνεις σε μια τέτοια;

Α.Ν.: “Το να μεγαλώνεις σε μια βολεΐκη οικογένεια είναι πολύ σημαντικό διότι από πολύ μικρή ηλικία παίρνεις τις σωστές βάσεις για να γίνεις ένας σωστός αθλητής και βολεϊμπολίστας αλλά αυτό προϋποθέτει σκληρή και ποιοτική δουλειά”.

GV : Ποιοί οι στόχοι σου για το μέλλον;

Α.Ν.:Οι στόχοι μου για τον μέλλον είναι ξεκάθαρα μέσα από την προπόνηση να γίνω καλύτερος παίχτης και όσο γίνεται να παίξω σε υψηλό επίπεδο”.