Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2014-2015/a1_andron/ethnikos/thomas
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2014-2015/Diafores/wishes
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Happy Birthday Thomas !!! (PHOTOS)

Μεγάλη εβδομάδα.....Ημέρες «πένθους» για την Χριστιανοσύνη και «προβληματισμού» για την ομάδα βόλλευ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μετά τα τελευταία γεγονότα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

{module OMRON IN}Μέσα σ' όλα αυτά όμως, υπάρχουν ευτυχώς και κάποια γεγονότα που τονώνουν το ηθικό και χαρίζουν χαμόγελα στα χείλη των παιχτών του Εθνικού.
Ένα απ' αυτά ήταν ο εορτασμός των 23 ετών που «έκλεισε» ο νεαρός άσσος της ομάδας Δημητριάδης Θωμάς !!
Οι συμπαίχτες του και το προπονητικό team του επιφύλλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη , καθώς λίγο πριν την μεσημβρινή προπόνηση της Μ.Παρασκευής, του άναψαν το κεράκι των 23 ετών, στην πεντανόστιμη γενέθλια τούρτα που του ετοίμασαν.
Μαζί με το πατροπαράδοτο γενέθλιο τραγουδάκι για «άσπρα μαλλιά» εισέπραξε και πάρα πολλά «πειράγματα» απ τους συμπαίχτες του, που ο Θωμάς με το ανεπανάληπτο χιούμορ του, τα ανταπέδωσε και η ατμόσφαιρα στ' αποδυτήρια έγινε κάτι παραπάνω από ευχάριστη !!!



Ο Θανάσης Μουστακίδης κι ο Ανέστης Γιαννακόπουλος, του ευχήθηκαν με τη σειρά τους «Να τα εκατοστήσει με Υγεία και Ευτυχία» και αφού είδαν με χαρά το ευχάριστο κλίμα και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιχτών τους, ξεκίνησαν όλοι μαζί για προπόνηση ελπίζοντας ότι η χρονιά θα κλείσει «ευχάριστα» με την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγει στην Ευρώπη !!!
Χρόνια σου Πολλά Θωμά και πάντα γελαστός και υγιής στα γήπεδα !!!

 {gallery}/New_Site/2014-2015/a1_andron/ethnikos/thomas{/gallery}