Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Μίκρα

Σε δυο δόσεις συνεχίζεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών με το «κυρίως μενού» της να πραγματοποιείται το Σάββατο (5/11) και την αυλαία να ρίχνει την Κυριακή (6/11) η αναμέτρηση Γ.Σ Ηλιούπολης-Θέτις Β. (17.30).

16:00 ΑΣ Άρης - Παναθηναϊκός ΑΟ (ΕΓ Μίκρας)

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τις γηπεδούχες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και τις φιλοξενούμενες στην πρώτη τους επίσημη εκτός έδρας αναμέτρηση να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Χωρίς προβλήματα ο Άρης που θα αγωνιστεί στο κλειστό της Μίκρας (όχι στο ΔΑΚ Πυλαίας λόγω προγραμματισμένων αγώνων άρσης βαρών) θέλει να εκμεταλλευτεί την ώθηση της έδρας με τον προπονητή του, Δημήτρης Σολκίδης να τονίζει: ««Είναι ένα αρνητικό γεγονός ότι δεν παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που απ’ όσο γνωρίζω δεν έχει χάσει ούτε σε φιλικό και είναι ένας εκ των διεκδικητών του τίτλου. Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι, αλλά από κει και πέρα οφείλουμε να είμαστε καλοί και ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε».

Με τη σειρά του ο τεχνικός των «πρασίνων», Δημήτρης Καζάζης αναφερόμενος στην προσεχή αναμέτρηση σχολίασε: «Είναι μια δύσκολη έξοδος και έπειτα από κάποια προβλήματα που αντιμετωπίσαμε αυτήν την εβδομάδα. Ξέρουμε ότι ο Άρης στην έδρα του είναι πιο ισχυρός, από εκεί και πέρα θεωρώ ότι εξαρτάται και από εμάς σε μεγάλο βαθμό το πόσο συγκεντρωμένοι και απο φασισμένοι παρουσιαστούμε για να συνεχίσουμε τη μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα».