Το Μαρκόπουλο φιλοξενεί την Ηλιούπολη

Στο Μαρκόπουλο η ομώνυμη τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Γ.Σ Ηλιούπολης σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση με τις δυο ομάδες να θέλουν να προσθέσουν βαθμούς στο ενεργητικό τους.

18:00, Μαρκοπούλου, ΑΟ Μαρκοπούλου - ΓΣ Ηλιούπολης

Η ομάδα από τα Μεσόγεια θα παρουσιαστεί πλήρης, καθώς επέστρεψε από την πατρίδα της η διαγώνια, Έρικα Μερκάντο που είχε άδεια λόγω του θλιβερού συμβάντος της απώλειας της μητέρας της.

Ο τεχνικός του ΑΟΜ, Γιάννης Νικολάκης τόνισε: «Το σημαντικό είναι ότι θα είμαστε πλήρης είναι κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να είμαστε κοντά στο πρώτο γκρουπ και από την άλλη η Ηλιούπολη θέλει βαθμούς για να μην μπλέξει. Είναι δύσκολο ματς, η Ηλιούπολη έχει έμπειρες παίκτριες και εμείς από τη μεριά μας πρέπει να δείξουμε προσοχή και συγκέντρωση».

Από εκεί και πέρα, η Ηλιούπολη θέλει να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της και να αποφύγει τα λάθη με την προπονήτρια της ομάδας, Δήμητρα Λυκογιάννη να τονίζει: «Αναμφισβήτητα είναι μία δύσκολη αγωνιστική όπου καλούμαστε να βάλουμε σε πράξη τους στόχους μας. Είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι και εύχομαι η ομάδα να βγάλει αγωνιστικά και την ποιότητα που δείχνει στις προπονήσεις».