ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil: Για 20η σεζόν στη Volleyleague Γυναικών (ROSTER-VIDEOS)

Για 20η συνεχή σεζόν, ο ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil θα βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου βόλεϊ.

Η ομάδα των Μεσογείων είναι και η μοναδική από τις 12 του πρωταθλήματος που έχει συνεχή παρουσία στη Volleyleague Γυναικών.

Ο ΑΟΜ έχει μεγάλη παράδοση και στις ακαδημίες του με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Γι'αυτό τον λόγο, για άλλη μία σεζόν ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ είναι από τους μικρότερους της κατηγορίας (μ.ο. 19 έτη) με σκοπό να αναδειχθούν οι αθλήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων.

Στον πάγκο της ομάδας ήρθε ο Ιταλός Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο και συνολικά έγιναν έξι προσθήκες στο ρόστερ. Αποκτήθηκε από τους Μακεδόνες η Μαυροβούνια ακραία Έλενα Τσβίγιοριβτς, η Ασημίνα Νικολογιάννη επέστρεψε στην ομάδα της Μεσογείων και επίσης στα Μεσόγεια μετακόμισαν η πασαδόρος Νεφέλη Χατζηγρηγορίου, η διαγώνια Ηλιάννα Τζανάκη, η λίμπερο Δέσποινα Ρόκκου και η κεντρική Βίκυ Καλαϊτζάκη.
 
Το ρόστερ του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil ΕΔΩ.
Το πρόγραμμα της Volleyleague ΕΔΩ.
Τζιανγκρόσι Πασκουάλινο (προπονητής ΑΟΜ): «Ενθουσιασμένος στο Μαρκόπουλο»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να προπονήσω ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι το Μαρκόπουλο. Η ομάδα μπορεί να μην είναι η καλύτερη στην Ελλάδα, όμως είναι σημαντικό να παραμείνει στην κατηγορία για άλλον έναν χρόνο και γι’αυτό ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να σωθούμε χωρίς προβλήματα. Η 7η θέση είναι ασφαλής, αλλά θα θέλαμε να πάμε πιο ψηλά».

Τα πλεονεκτήματα της ομάδας του: «Το να έχεις νεανική ομάδα είναι πλεονέκτημα, αλλά είναι και μειονέκτημα παράλληλα, λόγω του νεαρού της ηλικίας. Μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα, όμως ορισμένες φορές κάνουν… χαζά λάθη τα οποία είναι λογικά, καθώς είναι μέρος της διδασκαλίας. Μέρα με την μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε και να μειώνουμε τα λάθη μας. Αυτός είναι ο τρόπος να βελτιωθείς και αυτό θα κυνηγήσουμε».

Για το πως μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να εκμεταλλευτεί την πορεία της Εθνικής γυναικών: «Καταρχήν είναι πολύ σημαντικό όταν παίζουν οι Εθνικές ομάδες σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως το ευρωπαϊκό. Όλο το πρωτάθλημα μπορεί να το εκμεταλλευτεί, γιατί η πορεία της Εθνικής σας φέτος προσέλκυσε νέους φιλάθλους, αθλήτριες και χορηγούς. Μαζί με τις Εθνικές ομάδες μεγαλώνει και το πρωτάθλημα και βλέπω κιόλας πως το επίπεδο έχει ανέβει πολύ. Έξι-επτά ομάδες είναι πολύ δυνατές και με σκληρή δουλειά το επίπεδο μπορεί να ανέβει ακόμα περισσότερα».
 
Βιργινία Δικαιούλια (Αρχηγός ΑΟΜ): «Θα παλεύουμε στο 100%»
 
«Θέλω να πιστεύω ότι φέτος κάθε ομάδα με την οποία θα παίζουμε, είτε η πρώτη είτε η τελευταία, θα παλεύουμε στο 100%. Θέλουμε να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο που θα έρχεται να μας βλέπει, είμαστε σε καλό δρόμο και αξίζει τον κόπο να έρθουν στο γήπεδο οι φίλαθλοι και να μας στηρίξουν.
 
Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την επιτυχία της Εθνικής γυναικών: «Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη άνοδος του επιπέδου στο γυναικείο βόλεϊ. Από την στιγμή που φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό θα ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο, θα έρθουν νέα παιδιά στο βόλεϊ και θα αυξηθεί και ο κόσμος στα γήπεδα».

Πολυμέσα