Ανακοίνωση του ΑΣΠ Ερμής για τον αγώνα με την Άθληση Μυτιλήνης

Η ομάδας μας σήμερα αγωνίστηκε για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Μυτιλήνης.

Ο αγώνας εντέλει κρίθηκε στα χαρτιά με σκορ 0-3  (0-25,0-25,0-25) υπερ της Μυτιλήνης.

Η ομάδα μας σας παραθέτει παρακάτω αναλυτικά τα γεγονότα έτσι όπως έγιναν.

Ο αγώνας ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση. Η ομάδα μας διέθετε , όπως διαθέτει σε κάθε εντός έδρας αγώνα, ιατρό, ο οποίος λόγω καθυστέρησης της έναρξης του αγώνα δεν βρισκόταν στο γήπεδο. Παρόλα αυτά οι διαιτητές του αγώνα Πετούσης , Κουγιάς και Τριανταφυλλοπούλου παράνομα ξεκίνησαν των αγώνα χωρίς καμία ενημέρωση προς το σωματείο μας για την έλλειψη ιατρού. Στην περίπτωση που το σωματείο είχε ενημερωθεί θα είχε το δικαίωμα βάση της ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ εντός 30 λεπτών να προσέλθει ο ιατρός. Δυστυχώς όμως τίποτα από αυτά δεν συνέβησαν, αντιθέτως οι διαιτητές ξεκίνησαν τον αγώνα και στην αρχή του τρίτου σετ όταν αθλητής της φιλοξενούμενης ομάδας τραυματίστηκε διεκόπη ο αγώνας με αφορμή την μη ύπαρξη ιατρού στο γήπεδο. Η ομάδα μας επικοινώνησε άμεσα με τον ιατρό, ο οποίος προσήλθε στο γήπεδο εντός 10 λεπτών. Τέλος, οι διαιτητές αποφάσισαν ενώ βρισκόταν ο ιατρός στο γήπεδο να κλείσουν το φύλλο αγώνος με ήττα της ομάδας μας στα χαρτιά με 0-3 σετ.

Η ήττα της ομάδας μας « βαραίνει » τους τρεις διαιτητές οι οποίοι μας στέρησαν το δικαίωμα να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε την νίκη στο γήπεδο όπως ορίζει ο κανονισμός.