Μια ώρα ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει την παραμονή του ο Ασκληπιός

Σπουδαία νίκη, που εξασφαλίζει την παραμονή ότι και να γίνει τα επόμενα παιχνίδια, πέτυχε ο Ασκληπιός.

Δεν χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα ,απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία.
Παίζοντας με μεγάλη σοβαρότητα ,δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις φιλοξενούμενες και με συνοπτικές διαδικασίες κέρδισε τον αγώνα με 3-0.


Το 1ο και το 2ο σετ ήταν σχεδόν πανομοιότυπα ,με τον Ασκληπιό να μπαίνει κάπως μουδιασμένα στο παιχνίδι και να βρίσκει ρυθμό μετά τους πρώτους 5-6 πόντους και με όπλο του το σέρβις και την αποτελεσματικότητα από όλες σχεδόν τις θέσεις πήρε εύκολο προβάδισμα 5-6 πόντων το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος κερδίζοντας τα σετ με 25-15 και 25-16.

Στο 3ο σετ οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν, πίεσαν στο σερβίς και ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ 6-5, 12-10, 17-16 χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο και έχασαν τελικά το σετ με 25-21.

Με τη νίκη αυτή εξασφαλίστηκε οριστικά και η παραμονή ,για 4η συνεχόμενη χρονιά, και αυτό δίνει τη δυνατότητα στο ΔΣ να ξεκινήσει από τώρα τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς ενώ ο προπονητής θα έχει το χρόνο και την άνεση να ασχοληθεί περισσότερο με τις κορασίδες οι οποίες συμμετέχουν στους νοκ αουτ αγώνες και κυνηγάνε την πρόκριση στις 4 της περιφέρειας αλλά και τη συμμετοχή τους στην Α1 κορασίδων της επόμενης χρονιάς (μέσω αγώνων κατάταξης).

ΑΣ Ασκληπιός(Γεροβάιος): Βουλγαράκη, Γεωργοπούλου, Αθανασοπούλου, Χατζηχριστοδούλου, Σκέμπη, Βογιατζόγλου, Κοτσίρα(λ), Λάιου,Γατσά, Σούλκο, Κοντοκώστα, Μπρουσιάκη, Γκιούρκη(λ).
ΑΣΚ Λαγκαδά(Κνάπεκ): Τερζίδου, Νερσέσοβα(λ), Τσαλκιτζή, Σέρτη, Αντωνίου, Κατσάνου, Στεργίου, Δάνα, Πουρνάρα, Τουραλή(λ), Σγουρομάλλη, Μουράτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ