Ο Απόλλων Καλαμάτας ζητάει νέα κλήρωση της Pre League Ανδρών από την ΕΟΠΕ

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην Καλαμάτα μετά την κλήρωση των πρωταθλημάτων, καθώς συμπίπτουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο μεσσηνιακών ομάδων.
Ο Απόλλωνας Καλαμάτας με επιστολή, ενημερώνει την ΕΟΠΕ για την αστοχία και ζητάει αλλαγή του προγράμματος με την ακόλουθη επιστολή:
 
"Αξιότιμοι κ. Πρόεδρε της ΕΟΠΕ και μέλη του Δ. Σ
Μετά την κλήρωση των πρωταθλημάτων της ομοσπονδίας μας αντιληφθήκαμε ότι ενώ όπως είχαμε ενημερωθεί δεν θα συνέπιπταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μας στην πόλη με την ομάδα της καλαματα 80 μιας και η καλαματα 80 είχε ζητήσει και κλειδάριθμο όπως ακούστηκε και στο βίντεο της κλήρωσης από την υπεύθυνη κ. Μάρκου, εντούτοις είδαμε στο πρόγραμμα ότι όλες μα όλες οι αγωνιστικές εντός συμπίπτουν. Κατά λάθος δόθηκε όπως φανταζόμαστε λάθος κλειδάριθμος στην καλαμάτα 80. Η ενημέρωση που είχαμε από το τμήμα αγωνιστικού ήταν μόνο σε 1 αγωνιστική θα συμπίπταμε μαζί. Έτσι λοιπόν όπως καταλαβαίνετε η κλήρωση είναι λανθασμένη όλη του πρωταθλήματος ανδρών και πρέπει να επαναληφθεί μιας και το μόνο που χρήζει είναι να αλλάξει ο αριθμός και να βγουν οι αγωνιστικές. Η κατηγορία μας είναι η μόνη που επιβαρύνεται με μετακινήσεις σε όλη την Ελλάδα και δεν ισχύουν γεωγραφικά κριτήρια διαχωρισμού. Επίσης είναι μια κατηγορία που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια άρα είναι σε πιο πάνω θέση από αυτή της νεοσύστατης κατηγορίας των ανδρών (αυτό το αναφέρω διότι πολλάκις χρησιμοποιείται ως δικαιολογία ότι το πρωτάθλημα ανδρών είναι πιο πάνω από των γυναικών). Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι εφόσον οι αγώνες γίνουν με φιλάθλους είναι μεγάλο θέμα η ταυτόχρονη διεξαγωγή ίδιων πρωταθλημάτων ενώ μπορεί άνετα να μην υπάρχει αυτό και να μένει κενό ένα Σάββατο κάθε 15 μέρες. Παρακαλούμε επιληφθείτε του θέματος
Με εκτίμηση
Καραμπάτσου Βίκυ

Απόλλων Καλαμάτας"