Ακόμα μια βδομάδα προετοιμασίας για τους εφήβους του Πήγασου (VIDEO)

Στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας έχει μπει η εφηβική ομάδα του Πήγασου Πολίχνης.

Η ομάδα των εφήβων ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου στο ΔΑΚ Πολίχνης με αλλαγές σε σχέση με το περσινό ρόστερ καθώς τρεις από τους εφήβους πέρασαν στο αντρικό τμήμα αφού έχουν γεννηθεί το 1996 και άλλοι ήρθαν από το παιδικό τμήμα. Έγιναν ωστόσο και προσθήκες στην ομάδα.

Οι προπονήσεις γίνονται εντατικά με αρκετούς από τους εφήβους να συμμετέχουν στις προπονήσεις και του αντρικού τμήματος καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του.

Με Στέλιο Κουτουνίδη να ηγείται του προπονητικού τιμ η ομάδα του Πήγασου έχει στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα αυτή τη σεζόν, δηλαδή να κατακτήσει ξανά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπως έκανε και πέρσι.

Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν αρκετές ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικής αλλά και διπλά. Στην προετοιμασία συμμετέχουν παιδιά από το παιδικό τμήμα αλλά και αθλητές από το αντρικό καθώς οι πρωινές προπονήσεις είναι κοινές για όποιον επιθυμεί να τις παρακολουθήσει.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν οι Μαυρίδης, Μάμαλης, Ανδριανίδης, Τρούμπαλος, Νάκος, Τζιάβρας, Μακρογιάννης, Αντύπας, Χρηστάκος, Μωϊσίδης, Καπετανίδης, Γκιουγκής, Κουκουμάκας, Σταυρίδης, Φωτιάδης, Παραφέστας, Κουτουνίδης, Καϊλής και ο νέο-αποκτηθέν Πέτρος Τζάμος που είναι κεντρικός, απουσιάζει ο Δημήτρης Ποχάνης που βρίσκεται ακόμα στην Κύπρο.

Το Greekvolley.gr βρέθηκε στο κλειστό της Πολίχνης και σας παρουσιάζει εικόνες από τις προπονήσεις (θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό).

Πολυμέσα