Δύσκολη νίκη για τα κορίτσια της ΕΑΠ επί της Παναχαϊκής

Πολύ καλή απόδοση έπιασαν οι Νεάνιδες της  Ε.Α.Π.  στο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος με  την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ,  στο κλειστό της Αγυίας και κέρδισαν δίκαια με 3-2 σετ.

Η  ομάδα μας, παρόλες τις απουσίες αθλητριών και του προπονητή της, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγο σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων, κατάφερε να πάρει το ροζ φύλο και να διεκδικεί την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Στο 1ο σετ η ομάδα της Ε.Α.Π. ξεκίνησε πολύ καλά, παίρνοντας και μικρό προβάδισμα φθάνοντας ακόμη να προηγηθεί με 6 πόντους (8-14).   Όμως στην συνέχεια λόγο της απειρίας και λαθών της, έδωσε την δυνατότητα στην γηπεδούχο ομάδα να καταφέρει να μειώσει την διαφορά και να πάρει το σετ με 25-23.

Στο 2ο σετ, παρόλο τι κακό ξεκίνημα της Ε.Α.Π. και το προβάδισμα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ με 6-1,  οι μελανόλευκες έχοντας ψυχή, αντέδρασαν αγωνιστικά και εκμεταλλευόμενες τα λάθη των αντιπάλων κέρδισαν το σετ με 25-19 κάνοντας το 1-1. 

Με ανεβασμένο το ηθικό το 3ο σετ ξεκίνησε και με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πόντο-πόντο, όπου τελικά κέρδισε η γηπεδούχος με 27-25.

Πεισμωμένες στο 4ο σετ οι Νεανίδες της Ε.Α.Π. πήραν διαφορά 6 (4-10) πόντων και την διεύρυναν σταδιακά κερδίζοντας το σετ με 25-15.

Στο 5ο σετ με ανεβασμένη την ψυχολογία των αθλητριών μας, η Ε.Α.Π., κατάφερε να πάρει το  τάι-μπρέικ με 15-12.

Για τη συνέχεια η Ε.Α.Π. φιλοξένει το Σάββατο 29/10/16/ και ώρα 19:00 στο γήπεδό της, την ομάδα της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ σε έναν αγώνα με ντέρμπι και μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Τα σετ: 25-23, 19-25, 27-25, 15-25, 12-15.

Για την Ε.Α.Π.: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΑΤΣΗ, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΩΤΟΥ, ΚΟΡΑΚΗ (λ), ΖΑΝΙ, ΣΤΟΥΚΙ, ΚΟΥΚΙΟΥ, ΤΣΑΚΟΥΜΗ, ΒΑΣΙΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΚΟΚΟΛΑΣ): ΠΑΡΑΣΤΑΣΙΔΗ (λ), ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΕΛΩΝΗ, ΛΑΤΣΙ, ΑΛΑΤΖΑ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (λ), ΠΑΝΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΙΚΡΩΝΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ, ΔΙΠΛΑ.   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΑΠ