Άνοδος στη Β΄Εθνική της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.για την ΑΘΛΕΣΗ Λάρισας

Την άνοδο στην Β' Εθνική γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. πέτυχε την Κυριακή η ΑΘΛΕΣΗ Λάρισας.

Στο final-4 του τοπικού πρωταθλήματος της Ένωσης που διεξήχθη στο κλειστό της Αταλάντης, η ομάδα του Θωμά Γκότση με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες πήρε το εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία. Στην Αταλάντη βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, όπου παρακολούθησε τους αγώνες της τελευταίας ημέρας.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μαζί με τον αντιπρόεδρο Λευτέρη Κογκαλίδη, τον γενικό γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή, τον τεχνικό σύμβουλο Εθνικών ομάδων και ταμία Τάκη Καβαλλιεράκη, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. Αστέριο Πατσιαούρα και τον Δήμαρχο Λοκρών Νίκο Λιόλιο και συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα της πετοσφαίρισης για την περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.

Τα αποτελέσματα του final-4

1η αγωνιστική

ΓΣ Απολλώνειος Λάρισας - ΑΒΦ Τρικάλων 3-1
ΑΣ Δαφνησιακός - ΑΕΒ ΑΘΛΕΣΗ Λάρισας 2-3

2η αγωνιστική

ΑΕΒ ΑΘΛΕΣΗ Λάρισας - ΓΣ Απολλώνειος Λάρισας 3-2
ΑΒΦ Τρικάλων - ΑΣ Δαφνησιακός 3-1

3η αγωνιστική

ΑΕΒ ΑΘΛΕΣΗ Λάρισας - ΑΒΦ Τρικάλων 3-0 (25-20, 25-23, 25-19)

ΑΕΝ ΑΘΛΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γκότσης): Χαλκιά, Κατσιγιάννη, Σκυλογιάννη, Πετρουγάκη, Νικολοπούλου, Πάτρα / Ζακζάκη (λ), Μακρή (λ), Μουλά, Παπαδημητρούλα, Παπαδοπούλου, Μπαγκούα, Παπαδημητρίου, Μαρίνογλου.
ΑΒΦ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (-): Βασδέκη, Πολυζώη, Ρούσσου, Παναγιωτάκη, Καραμαλέγκου, Περδικέα / Μπεγλερίδου (λ), Κασαρτζιάν (λ), Ρακοβίτη, Τριανταφύλλου, Μπούρα, Τσιανάκα, Ζαφειροπούλου, Γιώτα.

ΑΣ Δαφνησιακός - ΑΣΠ Απολλώνειο 3-1 (26-24, 25-21, 25-19)

ΑΣ ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ (-): Μελέτη Σ., Παπαϊωάννου, Αλεξανδρή, Γεραλή Ε., Σακαρέλου, Μελέτη Α. / Μπαμπά (λ), Νουράι, Νικολάου, Γεραλή Δ.
ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ (-): Καραδήμου, Βαλαή, Γεωργαντζιά, Ντικούδη, Μουχτή, Κατσαρά . Ξηρομερίτη (λ), Τσιρεβέλου, Μπρούτσι.

Βαθμολογία

1. ΑΕΒ ΑΘΛΕΣΗ Λάρισας 7β. (9-4)
2. ΑΣ Δαφνησιακός 4β. (6-6)
3. ΓΣ Απολλώνειος Λάρισας 4β. (5-7)
4. ΑΒΦ Τρικάλων 3β. (4-7)