Πανελλήνιο αγοριών Κ21: MVP ο Κυριάκος Κεσκίνης - Όλες οι απονομές και οι βραβεύσεις

Ο διαγώνιος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κυριάκος Κεσκίνης αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Αθλητής (MVP) της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21.
Ο Εθνικός πέρ από τον τίτλο κυριάρχησε και στις ατομικές διακρίσεις καθώς πέραν του MVP, o Ανδρέας Κοντοστάθης αναδείχθηκε κορυφαίος επιθετικός, ο Δημήτρης Σουσουρίδης καλύτερος πασαδόρος και ο Χρήστος Γκοτσίδης καλύτερο λίμπερο. Τη λίστα των κορυφαίων της διοργάνωσης συμπλήρωσαν οι Κώστας Σωτηρίου (Πήγασος Πολίχνης, κορυφαίος μπλοκέρ), Άγγελος Καλλιμάνης (Πανερυθραϊκός, κορυφαίος σέρβερ)
 
Την απονομή στον MVP της διοργάνωσης Κυριάκο Κεσκίνη ο πρόεδρος του ΜΓΣ ΕΘνικού Αυγερινός Μεσηνέζης.



Την απονομή στον καλύτερο επιθετικό Ανδρέα Κοντοστάθη έκανε ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης.
 
 
 
Την απονομή στον καλύτερο πασαδόρο Δημήτρη Σουσουρίδη έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Ανατολικής Μακεδονίας, Ειρήναρχος Κεμανετζής.



Την απονομή στον καλύτερο μπλοκέρ Κώστα Σωτηρίου έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξανδρούπολης Θοδωρής Βουρδόλης.



Την απονομή στο καλύτερο λίμπερο Χρήστο Γκοτσίδη, έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Ανατολικής Μακεδονίας, Γιώργος Ξενουδάκης



Αναλυτικά οι κορυφαίοι:
MVP: Κυριάκος Κεσκίνης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
 
Καλύτερος επιθετικός: Ανδρέας Κοντοστάθης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
 
Καλύτερος πασαδόρος: Δημήτης Σουσουρίδης (ΜΓΣ Εθνικός)
 
Καλύτερος μπλοκέρ: Κώστας σωτηρίου (Πήγασος Πολίχνης)
 
Καλύτερος σέρβερ: Άγγελος Καλλιμάνης (ΑΣ Πανερυθραϊκός)
 
Καλύτερο λίμπερο: Χρήστος Γκοτσίδης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
 
Τα χρυσά μετάλλια καθώς και το τρόπαιο στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας απένειμε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΠΕ Νεκτάριο Χαλβατζή.
 
Τα χάλκινα μετάλλια στον Πήγασο Πολίχνης που κατέλαβε την 3η θέση απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Εβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.
 
*Οι αποστολές της ΑΕΚ και του Πανερυθραϊκού αναχώρησαν πριν από την τελετή λήξης προκειμένου να προλάβουν την τελευταία πτήση για την Αθήνα.