Η Ελληνική Σημαία κρατιέται ψηλά στην Αμερική

Καθώς ξεκινάει η καινούργια αγωνιστική χρονιά του βόλεΪ στην Αμερική φαίνεται πως τα πράγματα θα ακολουθήσουν (σχετικά) φυσιολογικούς ρυθμούς και οι αγώνες στο κολεγιακό πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθούν κανονικά σε όλες τις περιφέρειες.

Όπως σε όλα τα πρωταθλήματα διεθνώς βέβαια, υπάρχουν οι επιφυλάξεις για νέο κύμα COVID και αναγκαστικές απουσίες παικτριών και ομάδων, αλλά η ζωή στο κολεγιακό βόλεϊ συνεχίζεται.

Ο αριθμός των ελληνίδων αθλητριών που στηρίζει η Νomos ολοένα και αυξάνεται με τον φετινό χρόνο να φτάνει στις τριάντα-πέντε. Όλες οι αθλήτριες, παλιές και καινούργιες, ξεκίνησαν τις προετοιμασίες και προπονήσεις τους εδω και λίγες εβδομάδες και περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Ήδη έχουμε συγκεκριμένες αθλήτριες που έχουν λάβει προσωπικές διακρίσεις σε σχέση με την περσινή πορεία τους.

Η τελειόφοιτη ακραία Ευφροσύνη Αλεξάκου που αγωνίζεται στο St. John’s University κατέκτησε το βραβείο Preseason “Παίκτρια της Χρονιάς” για την Big East Conference, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. H τριτοετής ακραία Έλενα Μπάκα που αγωνίζεται στο Saint Mary’s College of California επελέγη στην ομάδα της preseason All-WCC για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Όλες οι Ελληνίδες αθλήτριες έχουν κάνει πολύ αισθητή την παρουσία τους στην Αμερική και ανυπομονούμε να χειροκροτήσουμε τις επιδόσεις τους για ακόμα μία χρονιά. 

Όλες οι  αθλήτριες θα έχουν στο πλάι τους την Νomos όλα τους τα χρόνια στην Αμερική. Θα παρακολουθούμε τις επιδόσεις τους από κοντά και θα σας ενημερώνουμε για τις επιτυχίες τους μέσα από όλες τις πλατφόρμες μας στα σόσιαλ μίντια. Όλοι μας είμαστε έτοιμοι και ενθουσιασμένοι για την έναρξη της καινούργιας χρονιάς και ευχόμαστε στα κορίτσια ότι καλύτερο εντός και εκτός γηπέδου.

Έξι θα είναι οι πρωτοετείς Ελληνίδες που συμπληρώνουν την λίστα των Ελληνίδων αθλητριών της Αμερικής, οι οποίες θα πρωταγωνιστήσουν σε πολύ καλά προγράμματα τόσο ακαδημαϊκά όσο και αγωνιστικά:  Άννα Γιορανίδη (Columbia University), Τατιάνα Αρμουτσή (Towson University), Αρετή Τσιρικάκη (University of Rochester), Ειρήνη Γλυνού (University of South Alabama), Χρύσα Αρμόνη (UCLA) και Εμμανουέλα Χριστοδούλου (Hutchinson University). 

Καλή αρχή, με υγεία και πολλές επιτυχίες κορίτσια!