Ο Γιώργος Διονάς υποψήφιος με την ομάδα " Όλοι μαζί για το βόλεϊ "

Ο Γιώργος Διονάς, Πρόεδρος ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ και Γ.Γ. Ε.Σ.ΠΕ.Θ., κατεβαίνει υποψήφιος με την ομάδα μας διεκδικώντας θέση μέλους στο νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.
Nα γιατί συμπράττει μαζί μας με τα δικά του λόγια:
"Το μέλλον του ελληνικού Βόλεϊ έχει ανάγκη από ΟΡΑΜΑ. Από όραμα και ΣΧΕΔΙΟ. Το παρόν του αθλήματός μας δείχνει ότι σήμερα δεν υπάρχει τίποτα από τα δυο. Γιατί όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η απόσυρση των Εθνικών Ομάδων Παμπαίδων και Παγκορασίδων από τα Βαλκανικά πρωταθλήματα δεν εξυπηρετεί ούτε το σχέδιο ούτε το όραμα για την ανάπτυξη. Ότι η ματαίωση της ολοκλήρωσης των περσινών αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, όταν όλα τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα «έπαιζαν», δεν εξυπηρετεί ούτε το σχέδιο ούτε το όραμα του να μείνουν τα παιδιά στο άθλημα. Ότι η καθυστερημένη έναρξη όλων των πρωταθλημάτων μετά την λήξη της πρώτης καραντίνας, ενώ όλοι περιμέναμε το «δεύτερο κύμα», δεν εξυπηρετούσε ούτε το σχέδιο ούτε το όραμα για να «παίξουμε» βόλεϊ. Ότι η διεθνής απομόνωση του ελληνικού βόλεϊ (χάσαμε φέτος τις θέσεις που κατείχε η ΕΟΠΕ στα Διοικητικά Συμβούλια της CEV και της FIVB) δεν εξυπηρετεί ούτε το σχέδιο ούτε το όραμα της καθιέρωσης του ελληνικού βόλεϊ διεθνώς. Υπό το πρίσμα όλων των παραπάνω η εμμονική απασχόληση με την οικονομική διαχείριση της Ομοσπονδίας, καταφεύγοντας μάλιστα και στους κανόνες της «δημιουργικής λογιστικής», μάλλον αποδεικνύει περίτρανα την πλήρη απουσία σχεδίου και οράματος.
Αυτό το ΟΡΑΜΑ και το ΣΧΕΔΙΟ, που σήμερα λείπει, βρήκα στον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Έναν άνθρωπο του βόλεϊ, με ήθος και ύφος που έχει ανάγκη το άθλημα.
Είμαι μαζί του λοιπόν, και με την υπόλοιπη ομάδα, για να αλλάξει η κατάσταση. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ γιατί το σχέδιο και το όραμα όλων μας, για να εκπληρωθεί χρειάζεται αλλαγή."
 

 
Δελτίο τύπου:" Όλοι μαζί για το βόλεϊ "